Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MOST WANTED CD'lerini nasıl birleştiririm...

MOST WANTED CD'lerini nasıl birleştiririm...
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar öncelikle yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum benim sorunum şu internet cafeme MOST WANTED kuracağım oyunu aldım gayet güzel çalışıyor ancak 4 cd ve bunu ağdan kurmak çok uzun sürüyor o yüzden ben bunu bir bilgisayarda bütün cdler birleştirip o şekilde kurmak istiyorum ama 4 cd'nin içinde 0compressed,1compressed, 2compressed, 3compressed, 4compressed isimli zipli dosyalar var ben bunların hepsini ve kurulum dosyalarını bir klasörün içine koplayadım ancak kurarken cd istiyor, bütün zip dosyalarını aynı yere açtım yine kurarken cd istiyor bunu nasıl yapacağım bilmiyorum Amacım bütün cdleri bir yerde birleştirip tek kurulum dosyası yapmak Daha önce GTA san andreası yaptım olmuştu ama bu meret olmuyor şimdiden teşekkürler

Similar threads

Need for speed Most wanted oyunu tamamlanmış save dosyasıdır Save Dosyasının içerisinden çıkan klasörü Belgelerim Most Wanted(NFSMW) Klasörüne atmanız yeterli olacaktır Nfs most wanted kara liste 1 sırada olursunuz Nfs most wanted save dosyası , tamamlanmış save dosyası, bütün arabalar açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Need for speed Most wanted oyunu tamamlanmış save dosyasıdır Save Dosyasının içerisinden çıkan klasörü Belgelerim Most Wanted(NFSMW) Klasörüne atmanız yeterli olacaktır Nfs most wanted kara liste 1 sırada olursunuz Nfs most wanted save dosyası , tamamlanmış save dosyası, bütün arabalar açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Most Wanted'da yeni araçlar kullanmak ister misiniz? Polis arabaları, şehir trafiğindeki diğer araçlar kamyonlarvb hepsi aşağıdaki linkte Bu yamayla Araç satın aldığınız galerideki 32 olan araç sayısı 50 araç oluyor Kurulumu (NOT: Bu işlemleri yapmadan önce NFSMW save dosyalarınızı başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar bende Most Wanted ın ispanyolcası var Dili ingilizce yaptım regeditten oyun içinde ayarı yok MPH olan hız göstergesini nasıl KMH yapacağız Oyunun içinde çok aradım ama bulamadım bu ayarı Eğer ayarı yoksa bu oyunu KMH olarak oynayan arkadaşlardan biri oyuna mesela agresifff diye yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
WINDOWS İÇİN SORULAN ÇOĞU SORUNUN YANITI 1)Açılışta Shift tuşuna basılı tutulması SHIFT tuşuna basılı tutulduğunda standart açılışta yapılan ve başlat menüsünde baslangıç bölümünde bulunan uygulamalar açılmaz SHIFT tusuna açilista bastiginiza da otomatik açilan CD ’ler bir seferlik açilmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt