Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mostafa Zamani Musluman Mı

Mostafa Zamani Musluman Mı
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mostafa Zamani Musluman Mı ?

İlk olarak Hz Yusuf filmindeki roluyle tanınnan Mostafa Zamani İranlıdır ve muslumandırGercek mesleği endustriyel yonetim olan mostafa zamani universite eğitimini iyi bir derece ile tamamlayabildikten sonra ufak rollerle televizyon dizilerinde yer almış fakat ilk buyuk calışması joseph,the prophet ( hzYusuf ) ile mukemmel performansını herkese gostererek iran tvleri tarafından odullendirilmiştir
imagesmostafazamanimuslumanmi5b086b7ecaf1b

Similar threads

Mostafa Zamani Müslüman Mı ? Ilk Olarak Hz Yusuf filmindeki rolüyle tanınnan Mostafa Zamani İranlıdır ve müslümandırGerçek mesleği endüstriyel idare olan mostafa zamani üniversite eğitimini iyi bir derece ile tamamlayabildikten sonra minik rollerle televizyon dizilerinde yer almış lakin ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Mostafa Zamani Hayatı Mostafa Zamani Biyografisi Mostafa Zamani Kimdir imagesmostafazamanihayati5ae21dd470a2d Mustafa Zamani Doğum Tarihi ve Yeri:21 Haziran 1982 İran,Mazandaran İranlı aktor Asıl mesleği “endustriyel yonetim olan Mostafa Zamani universite eğitimini iyi bir derece ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Mostafa Zamani İranlı aktor 21 Haziran 1982'de Mazandaran İran'da doğdu Annesinin adı, Fatima; babasının adı Siavash'tır Mostafa adını ona annesi verdi İran sinemasının gozde oyuncusu olmaya aday Mostafa Zamani yi Turk TV'lerinde HzYusuf dizisi ile tanıdık Asıl mesleği “endustriyel yonetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Mostafa Zamani Biyografisi Doğum Tarihi ve Yeri:21 Haziran 1982 İran,Mazandaran İranlı aktor Asıl mesleği “endustriyel yonetim olan Mostafa Zamani universite eğitimini iyi bir derece ile tamamladıktan sonra ufak rollerle tv dizilerinde yer almış ancak ilk buyuk projesi “Joseph,The...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Mostafa Zamani Hayatı Mostafa Zamani Biyografisi Mostafa Zamani Kimdir Mustafa Zamani Doğum Tarihi ve Yeri:21 Haziran 1982 İran,Mazandaran İranlı aktör Başlıca mesleği “endüstriyel idare olan Mostafa Zamani üniversite eğitimini iyi bir derece ile tamamladıktan daha sonra ufak rollerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt