Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

moto gp 3

moto gp 3
0
192

Similar threads

Konsol ve PC’de oynanan en heyecan verici oyunlar arasında motor sporlarını saymak mümkün. Kıyasıya rekabetin yaşandığı bu oyunlarda heyecan her zaman üst seviyede oluyor. Son olarak, Moto GP tutkunları için sevindirici haber geldi. Moto GP 19 sonunda yayınlandı. Moto GP 19 yayınlandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
evet arkadaslar ide kablolarini sokmeden calistirabildim yapmanız gerekenler çok basit: en azindan kendim yaptigim sekli anlatayim aygıt yöneticisinden sadece IDE atasata denetleyicileri devredışı bıraktim ve oyunu deamon 4 e monte ettim deamon emulatorlari all on yaptim ve oyunu actim cd key...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Valentino Rossi Valentino Rossi Kimdir Valentino Rossi Hayatı Valentino Rossi 1979 yılında İtalya ’da Urbino Marche ’de dünyaya geldi Tavullia ’da gelişen Rossi eski bir motorsiklet yarışçısı olan Graziano Rossi ’nin oğluydu ve öncelikle 2 yaşındayken motorsiklete bindi Yarış sevdası ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Dünyanın en büyük spor tertiplerinden biri olan Formula 1’e 7 sefer mesken sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’ne 205 milyon dolar harcandı. 2005’te açılan Formula 1 pisti, İstanbul’un 2012’de F1 takviminden çıkarılmasının akabinde Formula 1 üzere dünya çapınca bir tertibe mesken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Kısa süre önce yeni üst segment akıllı telefonu Moto G100'ü duyuran Motorola, aynı basın etkinliğinde yeni orta segment akıllı telefonu Moto G50’yi de tüketicilerin beğenisine sundu. Moto G50, isim olarak Moto G100’ün uygun fiyatlı versiyonuymuş gibi görünüyor olsa da iki akıllı telefon arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt