Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konsol ve PC’de oynanan en heyecan verici oyunlar arasında motor sporlarını saymak mümkün. Kıyasıya rekabetin yaşandığı bu oyunlarda heyecan her zaman üst seviyede oluyor. Son olarak, Moto GP tutkunları için sevindirici haber geldi. Moto GP 19 sonunda yayınlandı.
Moto GP 19 yayınlandı...
evet arkadaslar ide kablolarini sokmeden calistirabildim
yapmanız gerekenler çok basit:
en azindan kendim yaptigim sekli anlatayim aygıt yöneticisinden sadece IDE atasata denetleyicileri devredışı bıraktim ve oyunu deamon 4 e monte ettim deamon emulatorlari all on yaptim ve oyunu actim cd key...
Valentino Rossi
Valentino Rossi Kimdir
Valentino Rossi Hayatı
Valentino Rossi 1979 yılında İtalya ’da Urbino Marche ’de dünyaya geldi Tavullia ’da gelişen Rossi eski bir motorsiklet yarışçısı olan Graziano Rossi ’nin oğluydu ve öncelikle 2 yaşındayken motorsiklete bindi Yarış sevdası ise...
Dünyanın en büyük spor tertiplerinden biri olan Formula 1’e 7 sefer mesken sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’ne 205 milyon dolar harcandı.
2005’te açılan Formula 1 pisti, İstanbul’un 2012’de F1 takviminden çıkarılmasının akabinde Formula 1 üzere dünya çapınca bir tertibe mesken...
Kısa süre önce yeni üst segment akıllı telefonu Moto G100'ü duyuran Motorola, aynı basın etkinliğinde yeni orta segment akıllı telefonu Moto G50’yi de tüketicilerin beğenisine sundu. Moto G50, isim olarak Moto G100’ün uygun fiyatlı versiyonuymuş gibi görünüyor olsa da iki akıllı telefon arasında...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.