Motor Yazıları Kısa Kısa Motor Yazıları Hoş Motor Yazıları Motorsiklet tutkunu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için , ister facede, ister msnde kullanabilecekleri birbirinden değişik motor yazıları ve mesajlarını ekliyoruzmotoryazilarikisa5c5981c083gifalt :tik: :tik: :tik: 1549104019 1549104019 motoryazilarikisa5c59820454motoryazilarikisa5c59820454 motoryazilarikisa5c59820454 *Süratli Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim *Lastiklerim yeter Yollara *Atarım Hatunu Arkaya Basarım Yolda Hondayla Gaza *Hızlı Gitme Ne Olur Sanada Biri Vurur *Motoru Suzikiden Şöförü Türkiyeden Alıcaksın *Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Birey ineceksin *Bir Motorumu Bir Seni Sevdim *Uçakla yarışmak Sarmıyor Atrık *Motorumun önü kalkar sana yolda takar *Motorumun Sesi Aleme yeter *Motorsiklet deyipte geçme Aslanım Seni Düz Yolda Sollarım *Entelim Süperim Hondayla Kızları Süzerim *İstanbul Bana Bakımlı Motorsikletim Yolları Açar *Motorum Honda yapma bana Numara *Otobanda Jilet Gibiyim yaklaşma Seni Beter Ederim *Motorsikletim uçar yollarda havanı Alırım Yarı Yolda *Motorumun beygiri Senin Arabana yeter *Ne yol Dinlerim Ne ışık Motoruma herkez Bulaşık
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.