Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

motorace 3 video codec istiyor ????

motorace 3 video codec istiyor ????

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb arkadaşlar benim pclerim eskiden winme yüklüydü şimdi win xp yaptım ve motorace 3 oyununu kopyaladım ama video codec istiyor calışmıyor biraz bilgi veya yardıımcı olursanız sevinirim veya (video codec xp ) için nerden indirim tşkler

Similar threads

Bilgisayardaki Dosya Uzantıları Nelerdir Bilgisayardaki Dosya Uzantılarının Anlamları Nelerdir windows dosya uzantıları ve anlamları AAC Advanced Audio Coding AC3'ün devamı olarak geliştirildi AC3 üzerine kurulu olup birkaç iyileştirmeler getirmektedir Bu format için destek demin çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Sa Arkadaşlar Arma 3 ü aldım 2 tane çok can sıkan sorunlarım Var 1si Fps Düşmesi ; Bilgisayarımın Özellikler oyuna göre çok çok yüksek 3 mbts internetim var4gb ram 2 gb ekran kartı i3 işlemci falan filan oyuna ilk girdiğimde 35 40 fps alıyorum 1 kaç saat sonra fps 2 ye kadar düşüyor buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar eskide olsa bu sistemimi seviyorum elimde yeni nesil bir hp laptop var ama masaüstünün keyfi başkadır biliyorsunuz Şimdi benim birkaç sorum olacak Ayrıca da sistemimi geliştirmek için fikirlerinize başvurmak istedim Öncelikle sistem özelliklerini: İşletim Sistemi MS Windows 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar eskide olsa bu sistemimi seviyorum elimde yeni nesil bir hp laptop var ama masaüstünün keyfi başkadır biliyorsunuz Şimdi benim birkaç sorum olacak Ayrıca da sistemimi geliştirmek için fikirlerinize başvurmak istedim Öncelikle sistem özelliklerini: İşletim Sistemi MS Windows 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt