Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Motorine 15 Kuruş zam geliyor

Motorine 15 Kuruş zam geliyor
0
47

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Arac%2Dsahiplerine%2Dkotu%2Dhaber%2DBenzin%2Dve%2Dmotorine%2Dbuyuk%2Dzam%2D184694%2Ejpg

Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmaya bağı olarak Türkiye'de akaryakıt fiyatları çok sık değişebiliyor.

Bölüm kaynaklarından alınan bilgiye nazaran motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş artırım gelmesi bekleniyor. Motorine son olarak 1 Nisan’da 8 kuruş indirim gelmişti.

AKTÜEL FİYATLAR

Motorinin litre fiyatı şu an İstanbul’da 5.32 TL, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 5.40 TL düzeyinde bulunuyor.

KRİTİK TOPLANTI YARIN

OPEC ile Rusya önderliğindeki ülkelerin oluşturduğu OPEC+ örgütünden üç kaynak, Suudi Arabistan ve Rusya da dahil olmak üzere esas petrol üreticilerinin yarın yapılacak toplantıda ABD'nin de katılması kaidesiyle üretim kısıntısında muahede mümkünlüğü olduğunu söyledi.

Dünya genelinde petrol talebi corona virüsü nedeniyle kabaca %30 yani günde yaklaşık 30 milyon varil düşerken, Suudi Arabistan ve Rusya piyasaya petrol sağlamaya devam ettiler.

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC ile Rusya önderliğindeki ülkelerin oluşturduğu OPEC+, geçen hafta piyasanın çalkalanmasının akabinde üretim kesintisi hakkında görüşmeye başladılar lakin ABD başta olmak üzere OPEC üyesi olmayan ülkelerin de üretim kısıntısına katılmasını istiyorlar.

Bir kaynak, “ABD yoksa, mutabakat da yok” dedi. İki OPEC kaynağı toplantının yarın görüntü konferansı aracılığıyla TSİ 17.00'da gerçekleşeceğini tabir etti.

ABD Lideri Donald Trump, yapılacak olan mutabakatla global petrol arzının %10-15 azaltılması gerektiğini söylemişti lakin ABD, rastgele bir mutabakatın modülü olacağına dair bir kelam vermemişti.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt