Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mount And Blade Mod Yapma Yardım

Mount And Blade Mod Yapma Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Arkadaşlar Herkeze İyi Günler BEnim Sorum Su Mount And Blade e Mod Yapıcam Yapıcam Derken Tasarlamak İstiyorum Bunun Programları vardır herhalde silah falan düzenlemek için onlar paralı degildir umarım bi sölermisiniz programı adını söleyin ben bulurum nette suan şehir isimlerini fln düzenledim bide o programları bilsem dok iyi olur yardımlarınız için teşekkürler

Similar threads

Sa Arkadaşlar Benim Sorum Su Şimdi Elimde Bi Osmanlı MOd War Bir de Ateşli Silahlar modu war ben bu modun içinden silahları osmanlı moda aktarabilirmiyim yani ateşli silahlar modundan silahları ottoman moduna atabilirmiyim ?? Yardımlarınız İçin Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Aşağıda Mount and Blade'deki tüm hileleri ve nasıl kullanacağınızı bulacaksınız (Bu liste oyunun tam sürümüne sahip olduğunuz varsayılarak hazırlanmıştır ***Savaş sırasındaibaresini kaldırmak için, hileleri renklendirdim Hileler, başlığı MAVİ olanlar dünya haritasında, KIRMIZI olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Selam Kalradyalılar! Taleworlds yayınladığı bir geliştirici güncellemesi ile Mount and Blade II: Bannerlord için gelecek içerikleri tanıttı. Açıkçası bu yeni görüntü ile oyuna birçok farklı özellik ve yeni bir çok oyunculu modu ekleniyor ve epeyce heyecan verici görünüyor. Çok oyunculu düello...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Mount and Blade orta çağda geçen bir strateji oyunudur ve tüm düşman ordularını yenmeyi ve krallığı teminat altına almayı amaçlayan korkusuz şövalyesiniz. Mount and Blade serisi, çoğunlukla eğlenceli oynanışı nedeniyle oyuncular ortasında hayli tanınan kaldı. Bununla birlikte, Mount and Blade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt