Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mount and blade warband müzik ekleme

Mount and blade warband müzik ekleme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Mount and blade warband oyundaki müzükleri silip kendi istediğim müzikleri yuklemek istiyorummüsic klosörünün içindeki müzikleri silip müzik ekledm ama olmadı bütün ses kesildinasıl yaparm acaba?işletim sisteimim win 7 şimdiden saolun

Similar threads

Arkadaşlar başlıktada anlıyacağınız gibi mount and blade warband oyunundafarklı modda oynamak istiyorumama mod error veriyorversiyonum 1143 balkanların fethi modunu modulese atıyorumaçmaya çalıştığımda RGL error GETobjet filan çıkıyoyardım edebilirmisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba Değerli forumcular,ben Mount And Blade Warband oyunu indirdim ***** falan yaptım neyse oyuna girdim farklı farklı yerlerde donuyor ses takılıyor fare klavye hepsi etkisiz duruma geliyorMecburen reset atmak zorunda kalıyorumBirde oyuna girerken bu uyarıyı veriyor Bink Video Player Help...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
arkadaslar bir sürü video izledim cogu aynı yere cıkıyor youtube cözüm olmadı yaptıklarımı söyliyim 1Mount blade warbandexe simgesine Tıklayın Karşınıza oyuna girme paneli gelcecektir 2Panelden ''AYARLAR'' Bölümüne Girin 3Ardından''Ekran Ayarları''na Girin 4Burada Pixel Shaderle Aç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Mount and Blade 2: Bannerlord çılgınlığı yaşanan bu günlerde Orta Çağ savaş oyunları tutkusu katlanarak artıyor. Sizler için Mount and Blade olmak üzere severek oynayacağınız  Orta Çağ savaş oyunlarını bir araya getirdik. Bu seriye başlarken, son günlerde hem Türkiye hem de dünyada ses getiren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Küresel olarak merakla beklenen savaş oyunu Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı. Yayınlanan yeni geliştirici günlüğü, eski günlüklere nazaran nispeten farklı bir mevzuyu ele alıyor. Oyunun müziklerine odaklanan yeni metinde, Mount & Blade II: Bannerlord'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,496Konular
981,876Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt