Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mount&Blade 1.Level'de Lord Olmak hem de Bayraklı (Resimli Anlatım)
Arkadaşlar İsveç Krallığına bağlıydım fakat baktım ki kral bana hiç aldığım toprakları vermiyor ben de krala isyan ettim ve 34 şehir ve kale aldım fakat bu şehir ve kalelerin hiç birisine yoldaşlarımdan birisini atayamıyorumdiğer mount and blade sürümlerinde toprak sahibi olmak istermisiniz...
Arkadaslar mount blade osmanli v25 de hangi krallik askerleri hangi konuda daha guclu?asker terfi siralamasi konusunda yardimci olurmusunuz istedigim askerleri yapmak istiyorum mesela
TESEKKURLER ?
Mount & Blade 1011 versiyon'lu 2008 de çıkan oyununun türkçe yaması telewords de dahil internetteki bütün linkler kırık, arşivinde bulunan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim iyi forumlar
Arkadaşlar size kendi müthiş savegame'mi sunuyorum
Tam 1000029 kişilik asker kapasitesi,
999992845dinar para
Üstündeki giysiler:
Elen: Kalın Zırhlı Elçek
Miğfer:Kalın Kara Miğfer
Ayak zırhı:Güçlendirilmiş kara tozluk
Ana Zırh:Güçlendirilmiş kara zırh
Üstündeki Silahlar:
Dengeli Uzun...
Uzun yıllardır oyuncuların beklediği ve oyuncular üzerinde büyük bir beklenti oluşturan Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı. Yayınlanan yeni geliştirici günlüğü, üçüncü kez oyunda yer alacak kuşatmalara değiniyor.
Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.