Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mount&Blade 1.Level'de Lord Olmak hem de Bayraklı (Resimli Anlatım)

Mount&Blade 1.Level'de Lord Olmak hem de Bayraklı (Resimli Anlatım)

Similar threads

Arkadaşlar İsveç Krallığına bağlıydım fakat baktım ki kral bana hiç aldığım toprakları vermiyor ben de krala isyan ettim ve 34 şehir ve kale aldım fakat bu şehir ve kalelerin hiç birisine yoldaşlarımdan birisini atayamıyorumdiğer mount and blade sürümlerinde toprak sahibi olmak istermisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaslar mount blade osmanli v25 de hangi krallik askerleri hangi konuda daha guclu?asker terfi siralamasi konusunda yardimci olurmusunuz istedigim askerleri yapmak istiyorum mesela TESEKKURLER ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Mount & Blade 1011 versiyon'lu 2008 de çıkan oyununun türkçe yaması telewords de dahil internetteki bütün linkler kırık, arşivinde bulunan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim iyi forumlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar size kendi müthiş savegame'mi sunuyorum Tam 1000029 kişilik asker kapasitesi, 999992845dinar para Üstündeki giysiler: Elen: Kalın Zırhlı Elçek Miğfer:Kalın Kara Miğfer Ayak zırhı:Güçlendirilmiş kara tozluk Ana Zırh:Güçlendirilmiş kara zırh Üstündeki Silahlar: Dengeli Uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Uzun yıllardır oyuncuların beklediği ve oyuncular üzerinde büyük bir beklenti oluşturan Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı. Yayınlanan yeni geliştirici günlüğü, üçüncü kez oyunda yer alacak kuşatmalara değiniyor. Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt