Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mount & Blade Warband Anno Domini 1257

Mount & Blade Warband Anno Domini 1257
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar başlıktada olduğu gibi mount blade warbandın modu olan anno dominiyi yükledim ama oyuna girerken ilk filmi geçince RGL ERROR getobject failed for texture: arabianarmoraspecular hatası alıyorum bu hatayı düzeltmek için ne yapmam lazım version 1143 oyunu indirdim bir yardım edin nolur

Similar threads

Arkadaşlar başlıktada anlıyacağınız gibi mount and blade warband oyunundafarklı modda oynamak istiyorumama mod error veriyorversiyonum 1143 balkanların fethi modunu modulese atıyorumaçmaya çalıştığımda RGL error GETobjet filan çıkıyoyardım edebilirmisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar Oyunu Açıyorum Ayarlar Yükleniyora Geliyor Sonra RGL ERROR : getobject failed for mesh : prtmeshyrellowleafa hatası veriyor Hatanın Çözümünü Bilenler Yazsın Lütfen Galiba bir Dosya Hatası Kendisinde O Dosya olan yükleyip bana linkini atabilirmi Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaşlar mount&blade warband oynuyorum 11 sürmünü hiç bir sorun yok ancak ben deişik bir modda oynamak için 1143 patch kuruncu hata raporu (Bildiğiniz Gönderme hatası) sorunu çıkıyor oyunu kurdum 1143 ü kurdum 1143ün email*protected ini yaptım oyunu giriyorum sinematik geçiyor sonra hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Merhaba Değerli forumcular,ben Mount And Blade Warband oyunu indirdim ***** falan yaptım neyse oyuna girdim farklı farklı yerlerde donuyor ses takılıyor fare klavye hepsi etkisiz duruma geliyorMecburen reset atmak zorunda kalıyorumBirde oyuna girerken bu uyarıyı veriyor Bink Video Player Help...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt