Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mount&Blade : Warband Karakter Kodları (Level Düşürme Skill Yükseltme Basit)

Mount&Blade : Warband Karakter Kodları (Level Düşürme Skill Yükseltme Basit)
0
253

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar iyi günler bazı arkadaşlar oyunda CTRL+L Yaparak karakterin levelini cok yukseltiyor abartınca oyun bir anda 2000 Seviye yapıyor sizi bu durumdan kurtulmak için karakteri silmenize gerek yok ve ya bir saat CTRL+X yapıp exp kasmanıza gerek yok göstericeğim yöntem ile istediğiniz gibi karakterinize özellik kazandırabilirsiniz

Önce oyunda karakter bölümüne geliyoruz (KısayolC)
Karakter ekranından istatistikler bölümüne geliyoruz
Orda üst seçeneğe tıklayıp onaylıyoruz
Sonra oyunu kapatmadan belgelerime girip şu yolu kullanıyoruz ;
Mount&Blade Warband Characters Hangi karakter save li ise onu seçıyorsunuz orda bilgiler var zaten orası basit seviye yazmıyor exp yazıyor ctrl+l yapanlar onu baya dusursunler sıkıntı ortadan kalkar Arkadaşlar parayıda ordan ayarlayabiliyoruz ( Money ) seçeneği ile exp ve skilleri abartmayın paraya dayanabilirsiniz ben şahsen para kullanmıyorum hile olarak oynun zevki kaçıyor Umarım yardımcı olabilmişimdir bana cok buyuk sıkıntı yarattı bu sorun kendiminkini çözdükten sonra direk paylaşmak istedim

Similar threads

Aşağıda Mount and Blade'deki tüm hileleri ve nasıl kullanacağınızı bulacaksınız (Bu liste oyunun tam sürümüne sahip olduğunuz varsayılarak hazırlanmıştır ***Savaş sırasındaibaresini kaldırmak için, hileleri renklendirdim Hileler, başlığı MAVİ olanlar dünya haritasında, KIRMIZI olanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
mount&blade warband hileleri nasıl acılır Karakter Ekranında ctrl + x : 1000 exp ctrl + w : Silah yeteneklerini geliştirir Haritada ctrl + sol click : İstediğiniz yere sizi ışınlandırır ctrl + t : Tum haritayı gosterir Savaş esnasında ctrl + F4 : duşman oldurur ctrl + F3 : sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
mount&blade warband hileleri nasıl açılır Kişilik Ekranında ctrl + x : 1000 exp ctrl + w : Tabanca yeteneklerini geliştirir Haritada ctrl + sol click : İstediğiniz yere sizi ışınlandırır ctrl + t : Tüm haritayı gösterir Savaş sırasında ctrl + F4 : düşman öldürür ctrl + F3 : sizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba Arkadaşlar Bu Göstereceğim Hileler Yalnızca 143 ve 153 sürümde geçerli olacaktır Öncelikle Hilelerimizi Kullanmak İçin Program GerekebilirBu Yüzden Program Aracılığıyla Yapabileceğiniz Hileleri Göstereceğim 1Sınırsız Asker Oluşturma Bildiğiniz Gibi Arkadaşlar Asker Bakımından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Mount & Blade, sandbox dünyasının oyuncuya tanıdığı özgürlük sayesinde tüm dünyada fark yaratmayı başardı. Özellikle Avrupa ülkelerindeki oyunseverler Mount & Blade’i yeri geldi Türk oyunseverlerden daha fazla sahiplendi. Bu sahiplenmeye Warband ile birlikte gelen Multiplayer oyun modlarının da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt