Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mount&Blade With Fire And Sword Esir Albay Napılır?
Oyun endüstrisindeki başarılı Türk firmalardan biri olan Taleworlds, Mount&Blade serisinin üçüncü oyunu With Fire and Sword'u duyurdu!
Henry Sienkiewicz'in nobel ödüllü aynı isimli kitabından uyarlanan Mount&Blade: With Fire and Sword'un 2011'in bahar aylarında çıkması bekleniyor...
Arkadaşlar İsveç Krallığına bağlıydım fakat baktım ki kral bana hiç aldığım toprakları vermiyor ben de krala isyan ettim ve 34 şehir ve kale aldım fakat bu şehir ve kalelerin hiç birisine yoldaşlarımdan birisini atayamıyorumdiğer mount and blade sürümlerinde toprak sahibi olmak istermisiniz...
Merhaba Arkadaşlar
Bu Göstereceğim Hileler Yalnızca 143 ve 153 sürümde geçerli olacaktır
Öncelikle Hilelerimizi Kullanmak İçin Program GerekebilirBu Yüzden Program Aracılığıyla Yapabileceğiniz Hileleri Göstereceğim
1Sınırsız Asker Oluşturma
Bildiğiniz Gibi Arkadaşlar Asker Bakımından...
Mount and Blade orta çağda geçen bir strateji oyunudur ve tüm düşman ordularını yenmeyi ve krallığı teminat altına almayı amaçlayan korkusuz şövalyesiniz.
Mount and Blade serisi, çoğunlukla eğlenceli oynanışı nedeniyle oyuncular ortasında hayli tanınan kaldı.
Bununla birlikte, Mount and Blade...
Her yerde WOW'un katilini aradığımız ve bir türlü bulamadığımız DVO türüne yeni bir isim katıldı: New World!
Açık konuşmak gerekirse ne ilk açıklandığında ne de kapalı testleri başladığında New World için heyecanlanmamıştım. Fakat kapalı beta testlerine katılan arkadaşlarımdan gelen olumlu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.