Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mount&Blade With Fire And Sword Esir Albay Napılır?

Mount&Blade With Fire And Sword Esir Albay Napılır?
0
260

Similar threads

Oyun endüstrisindeki başarılı Türk firmalardan biri olan Taleworlds, Mount&Blade serisinin üçüncü oyunu With Fire and Sword'u duyurdu! Henry Sienkiewicz'in nobel ödüllü aynı isimli kitabından uyarlanan Mount&Blade: With Fire and Sword'un 2011'in bahar aylarında çıkması bekleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar İsveç Krallığına bağlıydım fakat baktım ki kral bana hiç aldığım toprakları vermiyor ben de krala isyan ettim ve 34 şehir ve kale aldım fakat bu şehir ve kalelerin hiç birisine yoldaşlarımdan birisini atayamıyorumdiğer mount and blade sürümlerinde toprak sahibi olmak istermisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhaba Arkadaşlar Bu Göstereceğim Hileler Yalnızca 143 ve 153 sürümde geçerli olacaktır Öncelikle Hilelerimizi Kullanmak İçin Program GerekebilirBu Yüzden Program Aracılığıyla Yapabileceğiniz Hileleri Göstereceğim 1Sınırsız Asker Oluşturma Bildiğiniz Gibi Arkadaşlar Asker Bakımından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Mount and Blade orta çağda geçen bir strateji oyunudur ve tüm düşman ordularını yenmeyi ve krallığı teminat altına almayı amaçlayan korkusuz şövalyesiniz. Mount and Blade serisi, çoğunlukla eğlenceli oynanışı nedeniyle oyuncular ortasında hayli tanınan kaldı. Bununla birlikte, Mount and Blade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Her yerde WOW'un katilini aradığımız ve bir türlü bulamadığımız DVO türüne yeni bir isim katıldı: New World! Açık konuşmak gerekirse ne ilk açıklandığında ne de kapalı testleri başladığında New World için heyecanlanmamıştım. Fakat kapalı beta testlerine katılan arkadaşlarımdan gelen olumlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt