Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mount&Blade With Fire And Sword Kale Duvarı Patlatma

Mount&Blade With Fire And Sword Kale Duvarı Patlatma
0
186

Similar threads

Oyun endüstrisindeki başarılı Türk firmalardan biri olan Taleworlds, Mount&Blade serisinin üçüncü oyunu With Fire and Sword'u duyurdu! Henry Sienkiewicz'in nobel ödüllü aynı isimli kitabından uyarlanan Mount&Blade: With Fire and Sword'un 2011'in bahar aylarında çıkması bekleniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar İsveç Krallığına bağlıydım fakat baktım ki kral bana hiç aldığım toprakları vermiyor ben de krala isyan ettim ve 34 şehir ve kale aldım fakat bu şehir ve kalelerin hiç birisine yoldaşlarımdan birisini atayamıyorumdiğer mount and blade sürümlerinde toprak sahibi olmak istermisiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sa Arkadaşlar Herkeze İyi Günler BEnim Sorum Su Mount And Blade e Mod Yapıcam Yapıcam Derken Tasarlamak İstiyorum Bunun Programları vardır herhalde silah falan düzenlemek için onlar paralı degildir umarım bi sölermisiniz programı adını söleyin ben bulurum nette suan şehir isimlerini fln...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar ilk önce oyunumuza girip karakter yerini açıyoruz Orada istatislikler diye bi kısım var sol alt köşede Oraya girdikten sonra karakter ihraç et kısmına tıklıyoruz ve ihraç edildi diyorŞimdi BelgelerimMount And Blade WarbandCharacters dosyasına giriyoruzOrada karakterimizin adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
Merhaba Arkadaşlar Bu Göstereceğim Hileler Yalnızca 143 ve 153 sürümde geçerli olacaktır Öncelikle Hilelerimizi Kullanmak İçin Program GerekebilirBu Yüzden Program Aracılığıyla Yapabileceğiniz Hileleri Göstereceğim 1Sınırsız Asker Oluşturma Bildiğiniz Gibi Arkadaşlar Asker Bakımından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt