Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mouse dpi kendi kendine değişiyor

Mouse dpi kendi kendine değişiyor
0
192

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Forum Üyeler,
Yaklaşık 23 ay önce bir Trust ziva gaming mouse aldım(oyuncu mouse) ben dpi tuşuna ellemiyorum kendi kendine değişiyor anlıyamadım sinir oldum mesela LOL'e giriyorum sağ tıka sürekli basıyorum değişiyor yada masaüstünde yardımcı olurmusunuz

Similar threads

Merhaba Forum Üyeler, Yaklaşık 23 ay önce bir Trust ziva gaming mouse aldım(oyuncu mouse) ben dpi tuşuna ellemiyorum kendi kendine değişiyor anlıyamadım sinir oldum mesela LOL'e giriyorum sağ tıka sürekli basıyorum değişiyor yada masaüstünde yardımcı olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhaba Forum Üyeler, Yaklaşık 23 ay önce bir Trust ziva gaming mouse aldım(oyuncu mouse) ben dpi tuşuna ellemiyorum kendi kendine değişiyor anlıyamadım sinir oldum mesela LOL'e giriyorum sağ tıka sürekli basıyorum değişiyor yada masaüstünde yardımcı olurmusunuz
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Merhaba arkadaşlar, Trust Ziva Gaming mouse kullanıyorumDpi tuşu bazen sağ tık ile de değişebiliyorDpi tuşunu kapatmanın bir yolu var mı? Trust sitesinden makro ayarlarına baktım ancak dpi tuşuna atama yapılamıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Merhaba arkadaşlar, Trust Ziva Gaming mouse kullanıyorumDpi tuşu bazen sağ tık ile de değişebiliyorDpi tuşunu kapatmanın bir yolu var mı? Trust sitesinden makro ayarlarına baktım ancak dpi tuşuna atama yapılamıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt