Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mouse Fare Ayarları Nasıl Yapılır?

Mouse Fare Ayarları Nasıl Yapılır?
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Fare Mouse Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Çoğu birey mause'unu birincil aldığı zamanki hızında kullanır madem ki kontrol masasında yapacağınız ufak değişikliklerle fare ve tıklama hızınızı değiştirebilirsiniz

Bunun için

ilk önce resimdeki gibi Başlat çubuğuna tıklayıp ayarlarteftiş masasını açın

Buradan yazcılar ve öteki teçhizat sekmesini tıklayın

Karşınıza meydana çıkan pencerede fare seçeneğini çift tıklayın ve açın

Karşınız afare ayarlarını yapacağınız pencere çıkacak

Bu pencerenin üst sekmesinde bulunan düğmeler bölmünden tıklatma hızınızı

İşaretçi seçenekleri bölümünden de tekerlek ve fare hızınızı ayarlayabilirsiniz

Bu dek kolay

Forumdaş Ceylan *

Similar threads

Fare Mouse Ayarları Nasıl Değiştirilir? Coğu kişi mause'unu ilk aldığı zamanki hızında kullanır Oysa ki denetim masasında yapacağınız ufak değişikliklerle fare ve tıklama hızınızı değiştirebilirsiniz Bunun icin oncelikle resimdeki gibi Başlat cubuğuna tıklayıp ayarlardenetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Mouse, bilgisayar kullanımı için gerekli olan en temel çevre birimlerinden biridir. Bu yüzden mouse hassasiyetini, farklı ihtiyaçlara göre değiştirmek gerekebilir. Peki mouse DPI değeri öğrenme ve farklı değerler atama nasıl yapılır? Dots per inch (DPI), mouse’un hareket hassasiyetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Touchpad yıllardır standart laptoplarda varlığını sürdürdü. Dokunmatik yüzeyi kullanmasını bazıları sevsede harici mouse kullananlara engel teşkil eder. Özellikle klavye ile yazı yazarken yüzeye dokunmalar olmakta ve yaptığınız işte engellere sebep olmaktadır. Bu sebeple dokunmatik yüzeyi devre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Bilgisayar ve internetle haşır neşir olanların bildiği ve sıkça duyduğu bir kısaltma olan DNS’in ne olduğunu, nasıl değiştirildiğini, değiştirmenin ne işe yaradığını az çok biliyor ama daha çok detaya sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki alt başlıkları okuyarak bilgi edinebilirsiniz. DNS adresleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Windows işletim sistemi hayatımıza gireli çok uzun zaman oldu. Yıllardır bilgisayarlarımızı, Windows 10 işletim sisteminin vermiş olduğu ayrıcalıklardan faydalanarak kullanıyoruz. Geçtiğimiz yıl açıklanan verilere göre Windows 10 kullanıcı sayısı 2020 yılı itibariyle 1 milyar kullanıcı barajını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
337
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt