Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mouse Sağ Tık Çalışmıyor

Mouse Sağ Tık Çalışmıyor
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
windows10 kullanıyorum sebesiz yere mouseun sağ tıkı arada bir çalışıyor farklı usb girşinde denedim olmadı driveri güncelledim o da olmadı acaba mouse engelleyen bir prgoram mı var ya da virüs olabilir mi ?

Similar threads

windows10 kullanıyorum sebesiz yere mouseun sağ tıkı arada bir çalışıyor farklı usb girşinde denedim olmadı driveri güncelledim o da olmadı acaba mouse engelleyen bir prgoram mı var ya da virüs olabilir mi ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
248
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkadaşlar; Microsoft'un kablolu optik bir mouseunu kullanıyorum Donanımdan da anlayan birisiyim lâkin bir süredir bir sorun ortaya çıkmaya başladı Bilgisayarı açtığımda Mouse görünmüyor ve mouseun ışığı yanmıyor Ama bios ekranındayken mouseun ışıkları yanıp sönüyor Klavye ile aygıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt