Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mouse tekerleği sürekli Sesi açıp katıyor

Mouse tekerleği sürekli Sesi açıp katıyor
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bu günlerde enteresan seyler yaşamaya başladım Mouse tekerleğini oynatınca sayfalar hareket edeceğine bilgisayarın sesi azalıp çoğalıyor bilgisayarı 2 defa yeniden başlattım bi değişik yok neden olabilir acaba

Similar threads

Merhaba arkadaşlar bu günlerde enteresan seyler yaşamaya başladım Mouse tekerleğini oynatınca sayfalar hareket edeceğine bilgisayarın sesi azalıp çoğalıyor bilgisayarı 2 defa yeniden başlattım bi değişik yok neden olabilir acaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
BİLİM ADAMLARI VE BULUŞLARI Thomas Edison (1847 1931) İnsanlık tarihinin en büyük mucitlerinden biri olan Thomas Edison, 1847de Amerikanın Ohio eyaletinde dünyaya geldi Yedi yaşındayken ailesiyle birlikte Michigan'daki Port Huron'a yerleşti ve ilköğrenimine burada başladı Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt