Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mouse tekerleği sürekli Sesi açıp katıyor

Mouse tekerleği sürekli Sesi açıp katıyor
0
121

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar bu günlerde enteresan seyler yaşamaya başladım Mouse tekerleğini oynatınca sayfalar hareket edeceğine bilgisayarın sesi azalıp çoğalıyor bilgisayarı 2 defa yeniden başlattım bi değişik yok neden olabilir acaba

Similar threads

Merhaba arkadaşlar bu günlerde enteresan seyler yaşamaya başladım Mouse tekerleğini oynatınca sayfalar hareket edeceğine bilgisayarın sesi azalıp çoğalıyor bilgisayarı 2 defa yeniden başlattım bi değişik yok neden olabilir acaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Merhaba Arkadaşlar, Elimde Logitech kablosuz usb mouse mevcut Bu sabah bilgisayar açıkken birden kitlendi usb kablosunu porta taktığım zaman ses geliyor bilgisayardan , pilleride tam mousenin ama imleç oynamıyor Ne yapabilirim bios tan baktım bi problem yoktu Başka bir mouse denedim(usb)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Logitech ten Mouse ta devrim Yeni mouse'lar ile tek bir dokunuşla yedi saniyede 10000 satırı taranabilirken geleneksel bir mouse'da aynı alan yedi dakika ve 500 spin'le gerçekleştiriliyor Logitech dün PC navigasyonunda devrim yaratan iki yeni yüksek performanslı mouse'unu tanıttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,281Kullanıcılar
BynuriSon üye
Üst Alt