Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mozilla Firefox çok mu yavaş açılıyor?

0
179

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Özellikle son güncellemenin ardındaki firefox ile sayfa açtırmak, sayfalar aralarında gezinmek işkence haline geldi Ilk açılışında neredeyse saniyelerce bekliyoruz Ara Sıra ben mozilla sayfası açtığımı unutup başka bir tarayıcıda işlem yapmaya başlıyorum bile Eğer sizlerinde mozilla firefox ile bu stil bir sorunu varsa Mozilla Firefox ’u hızlandırmanın bir kaç minik değişiklikle muhtemel olduğunu ispatlayalım

Karşınıza dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatan bir pencere gelecek Söz veriyorum çok titiz olacağım deyin

Şimdi itinalı olmanız gereken noktaya geldiniz Altında size vereceğim listedeki değişiklikleri sırasıyla yapın Doğru parametreyi bulduğunuz vakit üstüne çift tıklayın ve düzeltmeleri yapın

Şimdi tarayıcınızı kapatın ayrıntılarıyla ve yeniden başlatın aradaki farka inanamayacaksınız *