Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozilla Firefox Da Video İzleyemiyorum

Mozilla Firefox Da Video İzleyemiyorum
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mozilla Firefox Da Video İzleyememe Sorunu

Mozilla Firefox'da video izlemek icin aşağıdaki cozumleri deneyin:

Oncelikle cerez temizliği yapın

Firefox kurulumunu kaldırıp tekrar yukleyin

Shockwave yuklu değilse yukleyin

antivirus yazılımı varsa durdurun veya kapatın

Similar threads

Mozilla Firefox Da Video İzleyememe Sorunu Mozilla Firefox'da video izlemek için aşağıdaki çözümleri deneyin: Başta çerez temizliği yapın Firefox kurulumunu kaldırıp her yerde yükleyin Shockwave yüklü değilse yükleyin antivirüs yazılımı varsa durdurun veya kapatın *
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
En Onemli Bilgisayar Programları nelerdir Bilgisayar olması gereken Programlar 1 Dosya Sıkıştırma ve Arşivleme Programları WinRAR : RAR arşivleyici ve arşiv yonetim programları arasında dunya uzerinde en cok tercih edilen program olan WinRAR deneme surumu ile size yardımcı olabilir RAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Mozilla Firefox Ozellikleri Nelerdir Butunleşik Web Araması Konum cubuğunuzun hemen sağında yer alan arama kutusuyla web'de arama yapmak cok kolay Tercih ettiğiniz arama motorunu secin ve aranacak terimleri kutuya yazın Daha fazla alana ihtiyacınız varsa kutu genişliğini de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Mozilla Firefox Özellikleri Nelerdir Bütünleşik Web Araması Konum çubuğunuzun anında sağında yer alan arama kutusuyla web'de arama yerine getirmek çok kolay Seçim ettiğiniz arama motorunu seçin ve aranacak terimleri kutuya yazın Daha pozitif alana ihtiyacınız varsa kutu genişliğini de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Hotmail E Posta Açma sorunu Hotmail E Posta Gelen Kutusu açılmıyor Hotmail Eposta gelen kutusu niçin açılmıyor EPosta Gelen Kutusu Açtırmak İçin Çözüm Yolları 1Çözüm Yolu Microsoft Windows Update Windows güncelleştirmelerini yükleyin Sisteminizi virüslere karşısında tarayın Firefox'u...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt