Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox 2023-10-23

indirmek için izniniz yok
Mozilla Firefox
0
173

admin

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Modaratör
Etkileşim
3,928
Web sitesi
forumdas.com.tr
F-D Coin
3,884
admin Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

Mozilla Firefox - Mozilla Firefox İndir

Mozilla ücretsiz web tarayıcıları için referans noktası belirler​

Mozilla Firefox Quantum , birçok özellik ve özelleştirme seçeneği sunan ücretsiz, açık kaynaklı bir web tarayıcısıdır . Performansı mükemmel ve gizliliğinizi korumak için tasarlanmıştır.

İhtiyacınız olan tüm özellikler​

Firefox, en son güncelleme Firefox Quantum'u geniş bir uzantı kataloğu ile genişletilebilen çeşitli yerleşik özellikleri içerir .

Artık tüm...

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Similar threads

admin Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Google Chrome - Google Chrome İndir Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Geçtiğimiz sonbahar Mozilla, Firefox internet tarayıcısının çok çekirdekli, modern PC'ler için özel bir sürümünü açıklamıştı Şimdi bu bahsedilen sürüm yeni ismiyle beta şeklinde karşımızda: Firefox Quantum Mozilla, Firefox Quantum'un beta sürümünü Windows, Android ve iOS'ta indirip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Mozilla Android için geliştirmiş olduğu yeni tarayıcısı Firefox Android‘in önizleme sürümünü duyurdu ve tüm kullanıcıların kullanımına sundu. Yeni Mozilla Firefox Preview, şu anda resmen test edilebilir. Yeni Android Firefox Preview neler sunuyor? Firefox Preview...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Mozilla tarafından sanal gerçeklik ortamlarında kullanılmak üzere oluşturulan Firefox Reality, ilk olarak 2018 sonbaharında piyasaya sürüldü. Ardından çeşitli uygulama mağazaları aracılığıyla Viveport, Oculus, Pico ve Hololens platformlarında kullanıma sunuldu. Tarayıcı 2 boyutlu gezinme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
http:img112**************img112969062706jd3png Açık kaynak kod mantığıyla geliştirilen ve Internet Explorer’dan sonra dünyanın en çok kullanılan Web tarayıcısı olan Mozilla Firefox’un bir sonraki 20 sürümünün ilk beta sürümü yayınlandı Deneme sürümünün tonlarca Firefox ‘uzantılarıyla’ ne derece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,351Kullanıcılar
qweqeqweSon üye
Üst Alt