Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozilla Tunderbird Kurulumu

Mozilla Tunderbird Kurulumu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mozilla Thunderbird Nasıl Kurulur?Hepsi burda ben anlattım

Mozilla Thunderbird ; açık kaynak kodlu,ücretsiz ,sekmeli bir e posta istemcisidirSunduğu pek fazla bilhassa e posta deneyiminizi zenginleştirirMicrosoft Outlook u bırakmanın zamanı gelmiştir bundan böyle

Hemen gelelim kurulumuna :

ilk kez eğer Thunderbird'ünüz yahut BURADAN indirebilirsinizEğer indirdiyseniz başlayalım

Thunderbird'ü indirdikten daha sonra kurulum dosyasına çift tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki pencere gelecektirİLERİ düğmesine tıklıyoruz

Bir sonraki adımda MONTAJ TÜRÜ 'nü seçiyoruzBurada iki seçeneğimiz var

Birincisi STANDART kurulumBu kurulumda yazılım en esas ayarlarla kurulacaktır
İkincisi ÖZEL montajBu kurulumda ise yazılımı özelleştirebilme imkanına sahipsinizEklentiler vsİki seçenekten birini seçerek İLERİ düğmesine tıklıyoruz(Ben özel i öneririm)

Bu aşamada eğer STANDART seçeneğiniz seçip İLERİ derseniz karşınıza varsayılan montaj yeri gelir değiştirme yapma şansınız olmazEğer böyleyse KUR a tıklayın

Eğer ÖZEL montaj seçeneğini seçip İLERİ dediyseniz karşınıza aşağıdaki pencere çıkarVe bu pencerede yazılımın kurulacağı yeri belirleyebilirsinizBunu GÖZAT a tıklayarak yapınYeri belirleyip İLERİ deyin

Burada kısayollar için BAŞLAT menüsünde bir dizin belirliyoruzİstersek öbür bir isimde verebiliyoruzVe İLERİ diyoruz

Bu bölümde karşımıza yazılımın kısayollarının nerelerde görünmesini istiyorsak belirliyoruz sonra İLERİ diyoruz

Üstteki işlemi de yaptıysanız karşınıza aşağıdaki pencere gelecektirBurda sizi kuracağınız yeri göstererek bilgilendirmektedirEğer doğruysa KUR a tıklayın eksiklik varsa GERİ diyerek tamamlayın

Eğer KUR a tıkladıysak kurulumun bitmesini bekliyoruz

Kurulum bittiğinde karşımıza aşağıdaki pencere gelecektirSON diyerek yazılımı açıyoruz

SON dedikten sonra karşımıza içe aktarma sihirbazı geliyor Bu büyücü yardımıyla OUTLOOK taki bilgileri Thunderbird'e aktarabiliyoruz(ben aktarmadım)O yüzden İLERİ diyoruz ve yazılımı açıyoruz

Karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkıyorArtık ayarlarımız yapıp kullanabiliriz
seçme parça *

858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt