Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozilla'nın İşletim Sistemi Nedir

Mozilla'nın İşletim Sistemi Nedir
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Firefox işletim sistemi

Mozilla cep telefonları icin yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dun yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu ilk cep telefonları, 2019'un başlarında Brezilya'da piyasaya surulecek

imagesmozillaninisletimsisteminedir5b046e3d2a5dc

Similar threads

Firefox işletim sistemi Mozilla cep telefonları için yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dün yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu birincil cep telefonları, 2019'ün başlarında Brezilya'da piyasaya sürülecek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Zararlı Firefox eklentileri! Mozilla'nın kendi sitesinde trojan! Ali Gungor Mozilla Firefox'un kendi sitesinde yayınlanan bu eklentiler, kullanıcıları tehdit ediyor! Mozilla'nın internet sitesi uzerinden indirilebilen iki eklentinin tehlikeli olduğu ortaya cıktı Kullanıcıların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Mozilla firefox işletim sistemi çıkış tarihi Mozilla, zeki cep telefonları için geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmi olarak duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının birincil aylarında hizmete sunulması bekleniyor Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Mozilla firefox işletim sistemi cıkış tarihi Mozilla, akıllı cep telefonları icin geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmen duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının ilk aylarında hizmete sunulması bekleniyor Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Firefox’u geliştirmekle sorumlu olan Mozilla Vakfı, pazarlama ve geliştirme süreçlerinde kullanılmak üzere bazı gelir kaynakları bulunan, ancak kar amacı gütmeyen bir kurumdur Yıllık geliri yaklaşık 200 milyon dolar olan Mozilla Vakfı, arama motorları ile anlaşmalar yapmaktadır Firefox...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt