Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mrb arkadaşlar azıcık asistan olurmusunuz.

mrb arkadaşlar azıcık asistan olurmusunuz.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb arkadaşlar ben bi kızı seviom fakat acılamıom korkuom kabul etmicem teklifimi birincil kez önerge edicem birine we kızı Çoook seviom söleyemediğim ve içime attığım için hayata küsüom hiç bi şeyden tutku almıomLtf bana yardımcı oln ne yapabilirim

Similar threads

Arkadaşlar birazcık uzun olacak ama sonuna kadar okuyup asistan olursanız sevinirim ben bu yaşa kadar hiç aşık olmadım hayatım iddaa,basketbol ve arkadaşlarla geçerdi sevmenin ne olduğunu bilmezdim taki bu seneye değin bu sene emrindeki dairemize bir aile taşındı ve benim yaşımda bi kızları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Ortaokulu bitirip lise 1 i bitirdiğim esas kadar bnmde hiç kız arkadaşım yoktu çocuk sayılırdık zaten ha hoşlandığım falan vardı ama hakiki aşkın ne olduğunu bilmiyordum lise 2 den itibaren artık bnde kendimi değiştirmeye başladım yeni arkadaşlar edindim bundan böyle biraz açılmaya başladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Merhaba arkadaşlar ben birazcık içimi dökmek istedim yaşadığım bir o durum üzerine belki okuyupta yorum yazanlar olur diye hemde azıcık içimi döküp rahatlarım diye düşündüm 2 yıl öncesinde bir kızı çok sevmiştim 9 da gördüm mektep sonu açılsın 1 sene geçti açıldığımdan bu yandan keşke içime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
merhaba dostlar yaşadığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak ve ilgilenecek arkadaşlardan takviye almayı çok istiyorum umarım sıkılmadan okuyup bana tezgâhtar olursunuz ( başlangıçta bazı vurguları yerine getirmek istiyorum ilk olarak bu yıl mezun grubu olarak sınava hazırlanan birisiyim MF...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt