Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Msi 8600 gt o.c edition oyun problemi

Msi 8600 gt o.c edition oyun problemi
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar öncelikle merhabalar demek istiyorum

elimdeki 200den fazla oyundan sadece 3 veya 4ünde problem yaşıyorum yaşadığım problem ise oyunların normal hızından kat kat daha hızlı olarak çalışması

bu oyunlar

Beowulf
The Stolen
Freedom Fighters
Just Cause
Peter Jackson's King Kong

diğer yüzlerce oyunlarda hiç bir sorun olmadan çokda rahat ve akıcı bir şekilde oynuyorum

mesela COD4 Crysis Rainbow Six Vegas 1 2 ve piyasada olan oyunların çoğunluğunda en yüksek ayarlarda bile problem olmadı ve olmuyor

Sistemim ise şöyle

Amd Athlon x2 6000 dual core 300 Ghz
2 adet ocz performance ram 1024mb 800mhz ddr2
300 gb sata 2 samsung hdd
Msi K9NNEO V3 Anakart
Msi Nx 0 gt oc edition 256mb Ddr3 (nx0gt t2d256e)

Driver olarak Msi'n kartla beraber verdiği sürücüleri kullanıyorum Driver Güncellemesi gelmiş 0gt için ama benim sürücüm msi'in verdiği farklı bir versiyon yani v16218 msi vers overclock yapılmış özel versiyon olduğu için msi özel sürücüsünden başka bir sürücü kullanmam problem yapabilir diye düşünüyorum

Ayrıca oyunda problem vardır diyecek arkadaşlar için şimdiden söyleyeyim aynı oyunları 3 4 defa farklı cd veya dvd'den yükleyip denedim aynı problem devam ediyor bendeki oyunları başka bir makinede rahatlıkla oynayabiliyoruz

Yardım etmeye çalışanlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım konuyu takip edicem inşallah kısa sürede sorunu halledicez sizlerden başka bir umudum yok buradaki uzmanlar çözemezse kimse çözemez heralde

Birde aranızda benimle aynı ekran kartını kullananlar varsa nvidia sitesinde yayınlanan yeni 0 gt sürücüsünü kullanmamda sakınca olabilirmi ve siz bu saydığım oyunları hiç denedinizmi ?

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt