Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Msi 865pe Neo2 Chipset Update

Msi 865pe Neo2 Chipset Update

Similar threads

MSI 6788 I865PE NEO2V ANAKART 800 MHz P4 HT Prescot Soket 478 865PE Intel ONBORD Ses ONBORD Ethernet 100 USB 8 Adet IDE100 SATA MB PCI Sayısı 5 MB Ram Slot sayısı 3 Ram tipi DDR Bus hızı 400 AGP 8X SEs 6 Kanal (51) 69$+ KDV Buna uygun olarakta P4 24 478 pin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
MSI KT4 (6712) anakartım var ben bunun biosunu update yapmak istiyorum AMD 3200+ kullanmak için nasıl yapıcağmı bilen varsa anlatabilirmi
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhaba arkadaşlar, Hepimizde biliyoruz ki yeni bir bilgisayar toplayacak olan arkadaşlar alıcağı parçaların en iyisini almak isterler Bende bu mantıkla bana göre fiyatı en uygun ve en yüksek seviyede performans alabileceğim parçaları topladım Bu parçalardan olmazsa olmazlardan biriside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, ASUS P4S533MX anakartın biosunu güncelliyemiyorum yardım edebilir misiniz? Flash Belleğin içine dosyasını atıyorum burdan win xp olanını indirdim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız flash belleği takıyorum Biosun içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar Selamun Aleyküm, ASUS P4S533MX anakartın biosunu güncelliyemiyorum yardım edebilir misiniz? Flash Belleğin içine dosyasını atıyorum burdan win xp olanını indirdim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız flash belleği takıyorum Biosun içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt