Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Powersupply geçenlerde arızalandıonun yerine 2 elden bir kaç gün idare etsin diye 220 w aldımfakat ekran kartına güç yetmediği için takamadım ekran kartınışimdi makina grafiklerde çok yavaşladısistemim yazıyor aşağıdaona uygun bir psu önerirmisiniz? pinleri anlamadğım için buraya yazdımUyumlu...
Powersupply geçenlerde arızalandıonun yerine 2 elden bir kaç gün idare etsin diye 220 w aldımfakat ekran kartına güç yetmediği için takamadım ekran kartınışimdi makina grafiklerde çok yavaşladısistemim yazıyor aşağıdaona uygun bir psu önerirmisiniz? pinleri anlamadğım için buraya yazdımUyumlu...
arkadaşlar notbook alıcam karar veremiyorum bilgisi olan tercihime yardımcı olursa sevinirim
teşekkür ederim
ASUS F3JC CORE 2 5600 183 154 1GB 100 GEF V
CPU Cinsi HIZIIntel Core 2 Duo Processor 183 GHz T5600 Ekran Boyu(Inch)154Ekran TipiWXGA GLARE...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.