Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MSI n1996 anakart yardım lütfen...

MSI n1996 anakart yardım lütfen...
0
105

Similar threads

merhaba arkadaşlar foruma bugün üye oldum bu konu daha önce açılmışmıydı bilmiyorum bi hatam olursa yöneticiler düzeltsin arkadaşlar benim anakartım msi n1996 ama hiçbiryerde driverlerini bulamıyorum lütfen yardım edin bide onboard ekran kartımın driveri lazım
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
merhaba arkadaşlar foruma bugün üye oldum bu konu daha önce açılmışmıydı bilmiyorum bi hatam olursa yöneticiler düzeltsin arkadaşlar benim anakartım msi n1996 ama hiçbiryerde driverlerini bulamıyorum lütfen yardım edin bide onboard ekran kartımın driveri lazım
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Slm arkadaşlar benim bir sorunum var P4 280 DUAL CORE CPU MSI P4N DIAMOND ANAKART 4 GB DDR2 533 MHZ RAM KINSTSTON (1 ER GB LİK ) anakartın bios undan ram larin 4096 olarak görmesine rağmen işletim sistemimde 325 gb olarak görüyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Evet Arkadaşlar Ben pes fifa oyunları oynamak için işlemcimi degiştirmek istiyorum fakat anakartıma hangi işlemci uygun onu bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim Manufacturer: Casper bilgisayar Model: Casper SLP 1020 Anakart Msi İşlemcim: İntel Pentium 4 SOCKET 775 LGA pc de pes 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt