Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Msı p4m900m3 (ms-7387)??

Msı p4m900m3 (ms-7387)??

Similar threads

Arkadaşlar elimde MSI MS 7255 Bir anakart var Bu bilgisayara ekran kartı almak istiyorum ama hangi ekrankartı modelleri uyumlu bilmiyorum ??? Anakart kitapında yazan bilgi '' PCI (Peripheral Component Interconnect) Express Slots PCI Express architecture provides a high performance...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
CPU • Supports Intel Pentium 4 Prescott processors in LGA 775 (Socket T) package • Supports Pentium 4 3XX, 5XX Processor or higher speed • Supports Intel HyperThreading (HT) Technology Chipset Intel® Grantsdale 915G Chipset • Supports FSB 800MHz • Support Dual channel DDR2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaşlar 1 aydır ekran kartı bakıyorum ve arıyorum kafam zotac 8800 e takıldı çünkü şimdilik en iyisi o fakat bu gun int de gezerken bi yerde msı yın 8800 gt sini gordüm ve zotac ınkinden biras daha farkı olduğunu gördüm aşagıda verdigim bilgilerle bana hangisini almamı tercih ettiğinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arkadaşlar ben ekran kartı almaya gittim adam dediki Bilgisayarın Agp mi PCI Exprressmi bnde kaldım orda bilmiom ne olduğunu bunların peki Bilgisayarımın AGp mi PCI Exsprresmi olduğunu nerden anlıcam??? çabuk cevap yazarsanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
ECS P4M800M7 anakartım var ekran kartı alacam bu anakart agp mi yoksa pci mi destekliyor çok acil yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,528Konular
981,474Mesajlar
31,392Kullanıcılar
Admin....Son üye
Üst Alt