Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Msjlar sürekli polis takibinde

Msjlar sürekli polis takibinde
6
201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linez

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
67
Gençler ben hangi komşunun internetinee baglansam onlara sürekli msjlasmadan bıçak uyusdurucu msjlarindan polis gidio onu nsl takip ediyolar veya bı çözümü varmi veya sadece bana Özel bı durumu sadece banami oluyo bu olayı yaşayan veya çözümü bilen en ufak bi bilgisi olan bile anlatıp yazabilirse sevinirim iyi forumlar

kronik

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
74
birisi seninle ailenle veya komnşunla uğraşıp asılsız ihbarlar atıyor olabilir mi? eğer durum böyleyse bunun yakalanma yani kişinin yakalanma durumu oldukça düşüktür ya evini değiştir yada ikamet adresini diyebilirim

Linez

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
67
Dostum simdi komşunun netine bagliiydim polisler msji okumuş evine msj gidip msjlarinokutmuslar uyusdurucu ve bıçaklama konuşmalarını instegram msjlari galiba otamatik miletin illegal msjlarimi takip ediolar
daha anlaşılır açıklarsan yardımcı olabiliriz

Linez

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
67
Yok asılsız ihbar değil msjlasma benim evime değil komşumu aldılar benim msjlar yuzunden
birisi seninle ailenle veya komnşunla uğraşıp asılsız ihbarlar atıyor olabilir mi? eğer durum böyleyse bunun yakalanma yani kişinin yakalanma durumu oldukça düşüktür ya evini değiştir yada ikamet adresini diyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
858,464Konular
981,127Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt