Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Msn aşkı

Msn aşkı
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar gecen yaz baska bi sehirden biriyle cıkıyodum Bi forumdan tanısmıstık önce arkadastık sonra nolduysa ben bundan hoslanmaya basladım bağlı o da sonradan agustostta cıkmaya basladık bi bucuk 2 ay sürdü fakat ben onu cok sevdim Ondan sonradan ben yalnızca bi kisiyle cıktım ancak on kisiden artı cıkma teklifi almısımdır sevmedigimden kabul etmedim Bana daima mesaj atıyodu lakin ben cıkmak istemiyodum farklı sehirler diye gerçekten ona karsı boşta degildim hani İşte bugun yeniden cıkmaya basladık 10 ay 5 gün oncede cıkıyoduk Fiilen ona güveniyorum lakin baska sehirler oldugundan napıyo ne ediyo diye merak ediyorum sırası gelmişken ben onu hic gormedim fotoğraf kamera haricinde Bulusmakta istemiyorum ciddilessin o vakit bulusurum simdi gorursem daha kotu olurum ozlerim baglanmak istemiyorum Bi kac aydır telefon kullanmıyo arkadaslarından mesaj atıyo ben ona ara sıra diyorum guvenemiyorum sana diye sevmesem telefonumun olmadıgı halde sana mesaj atmam süre ayırmam seviyorum ama hala sana yazıyorum diyo
Hele seviyorum lan senidemesi değil mu Allahımm beni bitiriyoo

Eskiden msn aşkına öyle inanmazdım lakin yürek bu kime aşık olcagını bilemiyosun ancak Sizce güvenmelimiyim nası davranmam gerekiyo? bu arada onu tanıdıgımda 15 yasındaydım simdi ben 16 o da 18

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt