Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

msn de ne dinliyorum özelliği

msn de ne dinliyorum özelliği
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 msn de ne dinliyorum özelliği
msn ne dinliyorum özelliği ayarları

2019 msn ile bir çok nitelik farklılaştı Bunlardan birisi de Ne dinliyorum?özelliği Bu özelliği faal hale getirmek için :

Messenger esas panelinde görünen adınıza tıklayın
Diğer seçenekler
Açılan sayfada ne dinlediğimle ilgili data gönder seçeneğini tıklamanız yeterliArtık karşı taraf ne dinlediğiniz görecektir *

Similar threads

msn 2019 ne dinliyorum özelliği, msn 2019 ne dinliyorum, Msn 2019 ne dinliyorum özelliğini aktifleştirmek için; Messenger esas panelinde görünen adınıza tıklayın ve diğer seçeneklere tıklayıp, Açılan sayfada ne dinlediğimle ilgili veri bayrak direği seçeneğini tıklamanız gerekiyor Böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
MSN Ne dinliyorum özelliği Msnde Ne Dinliyorum Nasıl Yapılır MSN'deki ne dinliyorum özelliği ile dinlediğiniz şarkıları arkadaşlarınızın da görmesini sağlayabilirsiniz Bunun için MSN'de isminizin olduğu kısma tıklayarak diğer seçenekler'i tıklayın Peşinde dinlediğim müzikle ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
MSN de çalan şarkı nasıl gösterilir resimli MSN Ne dinliyorum nasıl görünür? Msn de ne dinlediğinizin görünmesi için ilk olarak bilgisayarınızda Media Player olması gerekirWindows Media Playerınız varsa gelelim Msn de Ne Dinliyorum Nasıl Gösterilir konusuna Aşağıdaki resimde gösterdiğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Msn plus ne dinliyorum özelliği göster msn plus ne dinliyorum Messenger Ne Dinliyorum Bilgisayarınızda dinlediğiniz şarkıyı, msn listenizde ancak arkadaşlarınız da görsün istiyorsanız yani kısacası msn plus ne dinliyorum özelliği istiyorsanız size yapmanız gerekenleri sıralıyor ve msn plus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Msn De Çalan Şarkıyı Nasıl Göster Msn De Çalan Şarkı Nasıl Gösterilir Msn de çalan şarkıyı kullanmak için yapmanız gerekenler şöyle Winamp ana sayfasında bulunan sol üstteki köşede yer alan bölümden Dış Görünüş yazar kısmı tıklayın Açılan pencereden Özellikleri seçerek Eklentileri açıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt