Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

msn 'deyken deprem olursa

msn 'deyken deprem olursa
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
msn 'deyken zelzele olursa msn deyken yer sarsıntısı olursa(Allah korusun) neler yaşanırmış nelermsndeykendepremolursa5c562fa651af7gifalt :deli: :deli: :deli: evet halaa sallanıyoruz * evet oha halaa sallanıyoruz Aşağıdaki ileti bütün alıcılara teslim edilemedi oha hala sallanıyoruz sallandık * evet bu kafadan bi 47 vardır oha yok öyle taş çatlasın 37 * yok değil iyi salladı 63 bu sende iyi salladın bak hemen +Sallanıyoruz Haa +Zelzele oluyor nan Geçmiş olsun,az önceki smileyi her tarafta yollasana kaydedicem onu Sallandın mı? Sallanıyorum +Ben deNe yapsak? Arkamıza yaslanıp,sandalyeye sıkıca tutunabiliriz +TamamHadi 1,2,3 +Deprem oluyor FarkındayımKorkuyorum +Ben kendimi çevrimdışı göstericemBuralardayım lakin Nan kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o vakit Hadi ben kaçtım +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum yaa ne demessin 47 salladı oraları de mi? zelzele oluyoo Abartı daha aşağı tarafı bi titreşim attık  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt