Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Msn için sizlere yeni nickler

Msn için sizlere yeni nickler
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Msn için sizlere yeni nickler Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma qiTméq Yaqı$maSs Sna! KénDiŋ oLmaq vaRqéŋ Katiyen ßa$qaSıNa ßaqMa!! SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm!! KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm!! RaSt qéLdiim Tüm Ahali Sŋi ßŋa aŋLatяLaR KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!! Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İçiN öLüRm!! qéç YaTTım ßüTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!! aRqamDa ßiRçq a$q war!! İçimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTr Shn ßiTiRirsn!! aqLımDa Âmâ ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war … Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa!! Sni SiLdm Sni qömDm!! Snn mutluluqun yürek kırmaq üstünéé!! Y0qLuunDa öréndm HéR iNSn Téq ßa$ına!! ßénCiLsiN séWémésSn!! GüL SuNaN Bir eLde Daima Bir arz GüL KoKuSu KaLır YakLa$Ma¡ UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI, ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM, añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî ||AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu!!! || ?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Seni !!•?•??•?• | Plaч baCk déqiL bu qéяCék sésSöz мüziK sana чazмaK téяS | Dönmeye yüzün var mı? Bu dek kolay mı? Geçmişe dönüp ağlasan, bu kız buna kanar mı? xX ChéLLéKé RéHéCéLLé ¿ * xX déиqésizZ ∂éηgéѕιzιмм , çıℓgıηıмм ,υкαℓαуıмм , αмα ¢нσк тαтℓıуıммм ßє « chiŁéké$h coŁiq » éyy Aşk GéLdiysén Üç Kéré Wur Belki Kurduğumuz HayaLLer Biter Diye DüşLerde Bir Sen Biriktirdim Yüreğime Ara Sıra bir içki şişesi, yaşam takviye ünitesi! Olur Ya de sen yanıldın Ola Ki de yalnızca iyi kalpli bir yeteneksizdim ben Sonsuz bir hayal kaçkını soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayat umuT değil senDen başka yoRuLdum artık Sevdiqim İnsanı HeR sefeRinde BaskaLarının Koynunda buLmaktan yoRuLdum Seni düşünürken Sen yanlarımın ağrısından dört köşe olurum Evin etrafın da Ve ben yeniden seni düşünürken Benekli ve üşümüş bir çocuk Olurum Özlem geceleri kapımıza dayanacak Sevgilimsusturma bizi Sürçü lisan olmasın bu aşk Uğurladım eski sevdalarımıgözlerine ilk baktığım an Çarmıha gerdiğim özlemlerimi azat ettim Rahat kazandım müzayededen ikimiz için Bol köpüklü bir kahve taşıdım bakışlarımla sana Yüreğimi istedinverdim Kayıplarım çok,ne yazar senide kaybetmişim Ben kimleri tarihe gömdüm,sen bilemezsin Kalbimdeki imparatorluğun efendisi benim Seni demin idam ettirdim tüm barbi bebeklerimin bacaklarını şimdiden kırdım ben; bebekler'l e oynamı'yorum artık ! içim'de iç ses dış ses kapışması var ! iç ses'me ayakta alkış varken, dış ses'ime olanca küfür'üm var ​  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt