MSN için süper sözler takmayan sözler hayatı takmayan sözler takmamakla ilgili takmıyorum sözleri takmama sözleri hemen beni online görüyorsan şanslısın; seni engellememişim flash belleğin içine dua atsam muska takmaya gerek var mıdır? türban yasağı benim evimde devam etmektedir nostalji yerine getirmek isteyen arkadaşlara duyrulur VaRlIğımIn kıYmeTİni bİLMEyeNİ YoKlUğUmlA TERBIYE EdErİmmsnicinsupersozler5c556aea348daalt herkes şizofrendir lakin ben değilimbende değilim! ağ komşularıma aşure dağıtmaya gittim dönücem Herseyi bilmene lüzum yok haddini bil yeter gєиçℓιgιиє güνєиιρ єякєи ∂єякєи вєℓкι єℓνє∂α вιℓє ∂ιуємєzѕιи gι∂єякєи Oturum acamadığınızdan ileti göndereezsiniz ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• ne kadar somun varsa pek vida mevcut İlgilenin len benimle tinerci olurum yahut beni sewmek için programlanma devrelerini yakarım ßeNi eLeştireceğine ßeyniNi GeLiştiR bireysel bir illetidefetmekle ugrasıyorum Seni niye engelleyim güzelim sen allah vergisi engellisin zaten çirkin kadınlarla evlenmeyin bırakın soyları tükensin! 4 aralık messengerde engelliler günü kutlu olsun sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olursun kalan yerini giden yolunu iyi bilir bedel vermek sadece matematikte işe fayda © BÜTÜN HAKLARI HELALDiR çarşı küresel ısınmaya karşısında kişisel iletimi kaybettim hükümsüzdür kör oldum galiba kusura bakamıyorum halk köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar Dolu bir bardagı tasıracak son damla olma ilk olarak sen ıslanırsın Büyük başarıların sahipleri minik işleri özenle yapabilme yetisini gösteren kimselerdir Cesaret insanı zafere bağdaşmama tehliaaae korkaklık ise ölüme götürür Güllerin mi dikeni var yoksa dikenli dalların güllerimi? Hayat merenlerini çıkarken insanlara iyi davranın Çünkü inerken yeniden aynı insanlara rastlayacağız Dün tarih oldu yarın bir gizemdir bugün ise bir hediye Geçmişi değiştiremezsin ama gelecek hala elinin içindedir Yanına çalışanların başarılarından reel bir mutluluk duymayan birey büyük bir lider olmaz Fazla yükseklerin özlemini çekmeyelim fakat alçaktan düşelim Düşüncelerle karşılaşınca güçsüzler korkar aptallar aleyhinde gelir akıllılar karar verir ustalar da yönetir Fırsat nazlı işveli bir bayan gibidir bir kere kapıyı kapalı bulursa yeniden gelmez Eğer geçmişe tabancayla ateş edersen gelecek sana topla karşılık verir Yüksek bir dağa çıkmak güçlüğünden kaçınırsanız güzellikleri iyice göremezsiniz doğruluk kutup yıldızı gibi yerinde durur Geri kalan her şey onun civarda döner