Msn kaldırmak için msn silme programı msn kalkmıyor, msn silme programı msn silemiyorum Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, bu yazımızda az önce msn yi kaldıramıyorum takviye edin diyen misafirimizin isteğini yerine getiriyor ve msn silme programı hakkında merak edieln bilgileri aktarıyoruz 1549282186 1549282186 msnkaldirmakicinmsnsilmeprogrami5c582b90aeaabmsnkaldirmakicinmsnsilmeprogrami5c582b90aeaabmsnkaldirmakicinmsnsilmeprogrami5c582b90aeaab Msn yi Kaldıramıyorum Ara Sıra yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz Bu durumda Denetim Masası Program EkleKaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz Yoksa BaşlatÇalıştırRegedit i çalıştır 1 HKEYLOCALMACHINE 'i yan + yı tıklayın açılan listeden 2 Software 'i açın, benzer şekilde peşine düşüp takip et 3 Microsoft 'u açın 4 Windows 'u açın 5 CurrentVersion 'u açın 6 Uninstall' ı açın (Bilgisayarım HKEYLOCALMACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall) Burada ProgramEkle kaldır daki listeyi göreceksin listeden kaldıramadıklarını DEL tuşuna basarak sillin