Msn Komiklik Sozleri Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan’ın alnı sonunda ensesine ulaştı Bak Barbie’ciğim,sen daha TOY sun Türkiye’de en demokratik durum, trafik kazaları; cümbür cemaat eziliyor… Tüh! Amortiyi tek rakamla kaçırdım yeniden… Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen gerekli Suçlu ayağa kalk!Çocuklu bayana yer ver! Daha son yararlanma tarihine fazla var, Yavaş iç şu meyve suyunu… Ödümü patlattın 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin Her hakkı saklıymış Bende de bunca Hakkı nerede diyordum Ücret 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa Atı bölge Üsküdar’ı geçti Biz takibe devam ediyorum merkez Cilalı! Şu çocuğu doğuramadım yaaa!İçimde kaldı Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der Ondan sonradan “Konuşan kedi olarak fazla meşhur olur Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum! Çorbamdan kıl çıktı Beni kimle aldatıyosunuz garson bey? Beni deniz miktar, Ali tutar, Cem tutae Severler beni Bayram yok, seyran yok Allah Alah!… Bir türlü çıkartamadım sizi Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı Çünkü; uçağı kaçırdı… Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm… Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı Değil abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! Uzun lafın kısası : UL Oyunu ayakta alkışladım Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu… Canice masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği… Bu konut pek tekin değil bayan Yürü gidelim… Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ancak ıslanır Dün kazı kazandan kaz kazandımmsnkomikliksozleri5c58313d335ffalt ) Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? Alfabe artık 28 harf, “O şimdi asker! (Ultra ultra İğrenç) Sancı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Volkswagen Passat , Kişisel oynama ! Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! 1 , 2 , 3 ALICI! Hayır!?! 1, 2, 3 Mühendislik !