Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Msn Mutluluk Nickleri hiper Süppper

Msn Mutluluk Nickleri hiper Süppper
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Msn Sevinç Nickleri 2019 hiper Süppper Msn de yada facebook ta kullanabileceğinizi düşündüğümüz mutluluğunuzu çağrıştıran ve ifade eden yazı ve nick gibi kullanacağınız şekiller var meleklerim Haydi herkes kullansın Mutlu olun :cici: Msn Mutluluk Nickleri 2019 1549103805 1549103805 msnmutluluknickleri2019hipersuppper5c5572c259cecmsnmutluluknickleri2019hipersuppper5c5572c259cec msnmutluluknickleri2019hipersuppper5c5572c259cec вєкℓєиєи güи gєℓє¢єкѕє çєкιℓєи нαѕяєт кυтѕαℓ∂ıя αşк вιя ιçкι∂ιя нєякєѕ ιçємєz вιя кєяє ιçєи αѕℓα ναzgєçємєz єи вüуüк нαтαм ѕєиι ѕєνмєк ∂єğιℓѕєиιи вєиι ѕєνмєиι вєкℓємєктι… кαç gє¢є αgℓα∂ιм вöуℓє gιzℓι¢є иє уαρтιмѕα ѕєиι υиυтαмα∂ιм, ∂ανα: вιя αѕк нιкαуєѕι ∂ανα¢ι: уαℓиιzℓιк ∂αναℓι: αуяιℓιк ѕαнιт: уємιиℓєя ѕυçℓυ: ѕєνgιℓιм ¢єzα: ѕσиѕυzα ∂єк ѕєνє¢єgιм вαиα нєукєℓ ∂ιуσяℓαя ναяѕιи ∂єѕιиℓєя,ѕα∂є¢є ѕєиι gσяєвιℓє¢єgιм вιя уєяє ∂ιкѕιиℓєя уєтєя… zαмαи ѕєνgιиιи gü¢üиü göѕтєяιя ιиѕαи вιя кєz öℓüя вєиι öℓ∂üяєи gι∂єякєи αттιgιи ιℓк α∂ιмιи∂ιя Bir yerde minik insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek fazla kez aldatmışsa bu senin suçundur Dünya bir gündür, o da bugündür! Sen, sen ol! Asla biz olma Sakın 30 sene hukukun olmayan birine, sakın deme! Azdan az, şimdiden çok gider sadece şahlar hamleleri evvelden sezer hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır serbest, sonu meçhul bir firardır Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey dur bela, kişinin sevdiklerinden kazanç Bana bulaşma kalbini kırarım, üstüme gelme dünyayı yakarım,bu sevgi sna çok geldi,bundan böyle uzakta oLaLım! hasretLik çekiLmior bu soğuk geceLerdeSensiz hiç Yaşanmadım ki bu köhne BOŞ ŞehiRde !! Az gittim,uz gittimEğri Gittim,Düz GittimYaR 'SeN, SeN' die bittim:'( Bırakmz yakamı hiçbir AşK! Sonunda ne oLdu bize BAKK ! Ben snn belki umrunda deiLim lakin sen bnm SEN BeNiM NeFeSİmSiN ! Yetimim Sensiz,Yurtsuz Boşboğaz DiLerim BeNSiZ AnLayacaKsın !!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM oLacakSın! Ağıя Takıl Abi Desinler Diyadinnet Forum'una Takıl کeni کevsinLer ) Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Fakat Sen Daima Susmanın Koynunda Bazılarını duygu seli ve şiir bahçesinde gördüğüm hoş sözler, bazıları da şarkı sözleri beğenirseniz ne mutLu bana  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt