msn nicki için inanılmaz sözler fantastik sözler facebook *gerçekler kapalı rüzgarlarla avunur *alıntı yapmak yenilmekti senin yasana,yenilgiyi seçtim hayatım kaydı *hayat alışılır lakin unutulmaz *ne yazık ki her yükselişin bir düşüşü vardır *sanma serseri sevmez,serseri severse araya kimse giremez *hayat acımasızdırçünkü ders vermeden sınav yapar *sen gülerken yanındakilerde gülerlakin ağladığında yalnız ağlarsın *dün gece sen yoksun diye yağmur yağsın istedimdün gece yağmur yağmadı diye sabaha dek yolunu gözledim *eğer seni unutmak zorunda kalırsan bu sevgimin ya da yaşımın küçüklüğünden değil,çaresizliğimin ve engellerin büyüklüğünden olacak *umuda kurşun sıksada vefat,unutma umuda kurşun işlemez gülüm *sevda mavidir mavi ise umut sen yüreğini daima mavi tut *karanlıkta gözyaşı dökmek,aydınlığı getirmez *keşke sen ben olsan ne değin sevildiğini anlasan,keşke ben sen olsamda bu kdar sevilmenin tadını çıkarsam *hoş günler engebeli duraklardan geçer sevdiğim *ben sana gelemem oysanedenini ben de sen de biliyoruzpapatya aramaya gerek var mı? *yaşamak gecenin bütün karanlığına rağmen buharlı bir cama güneşi çizebilmektiryaşamak direnmektir *gidenler yokluklarıyla değil,giderken söyleyemedikleri sözler yüzünden acı verirler *başkalarını başına geldiği sürece herşey eğlencelidir *yaşadın mı büyük yaşayacaksın,bütün evrene karışacaksın *düşlerimin ardındaki diğer bir hayal varmış ve ben bunu bilmiyormuşum *beynimde fakat son kurşunla vurdum kendimi gelip alabilirsin emanetini
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.