msn nıckınıze yazın Sigara içme torununu gör Sigara iç dedeni gör Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır O zaman baklava gerçek değildir Sana her şeyimi veririm diyemem Çünkü her şeyim sensin Bizi çekemediler halat koptu Davalı! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver Kurtlardan öneri geldi Sürüden ayrılıyorum Bir erkek en fazla sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş Kızda bir fizik var abi! Einstein yanına halt etmiş Allah seni sevinç yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın Gülme komşuna dayak yersin Sakla samanı inekler aç kalsın Rekor kırdım ödettiler Hayvanları fazla severim özellikle tavuk kızartmasına bayılırım Ders amaçlamak eğlencelidir fakat benim canım eğlenmek istemiyor Seni görünce gözlerim dolar kulaklarım mark Hiddet ile kalkan davalı olup oturur Yalnızlık paylaşılmaz, çünkü paylaşılınca yalnızlık olmaz Tenya bağırsakta yaşar bağırmasakta Vaktiyle tımarhanenin karşı oturuyordum Acilen evimin aleyhinde oturuyorum Eğer çocuğunuz altına yapıyorsa, zıt çevirin üzerine yapsın Gençler testyamulma yöntemi ile yetişiyor Bu aşk böyle çekilmiyor Biz en iyisi itelim Aptallarla tartışmayın Çünkü onlara umulan olur Paranı değil $eni $eviyorum Kimi dertten içer, kimi neşeden, ben şişeden içiyorum Türküm,Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir erkekle evlenmek istiyorum Inleme sevgilim ıslanıyorum Beşbin kere söyledim abartmayı bırak Turiste güler yüz gösterin ama, aldatıldığını anlamasın İstisnalar kaideyi bozmaz lakin bütçeyi bozar