Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Msn nickleri en güzelleri

Msn nickleri en güzelleri
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Msn nickleri en güzelleri msn nickleri, en güzelleri, en yeni ve dahası burada arkadaşlar Sıradan msn nicklerinden sıkıldınız mı? O halde sizlere yılının msn nicklerini sunuyor ve bu nicklere bayılacaksınız diyoruz Melek'lermsnnicklerienguzelleri5c582ed2ab4ccalt 1549283022 1549283022 msnnicklerienguzelleri5c582ed2d880cmsnnicklerienguzelleri5c582ed2d880cmsnnicklerienguzelleri5c582ed2d880c Her genç dışardan eve girip aynaya baktığında Bütün gün böyle mi göründüm !?sendromunu yaşar Benim babam toyata gibi adam' diyen çocuk babasına babalar günü hediyesi olarak turbo taktırmış 4 cizgili adidas giyenler hakkındaki düsüncen ? +Yoksul fakat gururlu Rüştü'nün yediği her golden sonradan ofsayt umuduyla sağa sola koşturduğu gibi mücadele göstermediğin sürece hayatta başarılı olmazsın Adrenalin mi istiyorsun ; evde bir tane vazoyu kır , gerisini annene bırak Sevgilinizin ismini rehbere Avea, turkcell, Vodafonefalan diye kaydedin, mesajlarınızı kimse okumaz diye düşünüyorum İnsanlara en adaletli şekilde dağıtılan nimet akıldır Çünkü kimse aklından davacı değildir (Tolstoy) qéLéné Ték sÖzüm Ho$qéLDin qiDéné Yok sÖzüm ßo$vérDimmsnnicklerienguzelleri5c582ed2ab4ccalt ;) Wink ;) Hoşlanmak İçin KalpDevam Etmek için EmekLüzum♥ Delikanlı Adam 2 Cornetto Alıp Küçüğünü Sevgilisine Vermez 2 Magnum Alır Polemiğe Girmezmsnnicklerienguzelleri5c582ed2ab4ccalt ;) Wink ;) Sєηi Bir ßakışıмLa aDaм єDєriм aмa yüzSüzsüη Allah kahrєtsiη bakaмıyoruм !  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt