msn nickleri 2019 süper ve kısa msn nickleri kaRaRLıyım ben yüRümeye yoLumdagözLeRim çöküp yüzüm kararsa da a$kım tatLım falanBi'baktım bana olmu$ olan ஐ๑(())๑ஐ๑Şeytanın avukatı๑ஐ๑(())ஐ๑ 3 Kuru$luk İnsaNa 5 Kuru$luk BEDEL VeriRsen, FAZLA GeLen 2 Kuru$a SeNi Satar BiLeKLeRiMDeKi Tıraş Bıçağı KeSiĞi DeiL oNLaR aŞKıMıZıN BeDeLi…! heRŞey güzEL oluYor deRKen :: yook ya yaşamak istemiyorum ben…!!!! Boshwer, HepaynI MaSaL “Hayat ve Ben işte hepsi bu kadar… SENİNKİDE DertMi?Seviyorum Demek Hiçİçimden Gelmezdi Ama Malesef Seni Seviyorum siLeMiyoRsan kaRaLayacaksın! kağıda yazMaYa sonDan başLayamıyoRSan tekrar yazacaKsıN! Sayende yoLa geLdi kaLbim, YanLısı doğruyu ayırıyormsnnickleri2019supervekisa5c58388f58319alt Hiç fark etmeden, hemen şaşırdıklarıma alışıp sonradan da şu anda alıştıklarıma şaşıranlardan mı olacağım??? Cümbür Cemaat Bundan Daha Sonra Bendeki Değişimi FarkediceK!SiZe Ne YaPaCaĞıNıZı SöYlEyEbİrLeR Fakat Ne DüŞüNceĞiNiZi Asla Senı Benım Kadar Sevenler Sana Benım Dek Hasret Kalsınlar BeKLeNTiLeRiNe öDüL WerMe!! Ne Bulduysan İhanette Sen Sen Devam Et Oyununa,Daglarında Sesi Çıkmaz Bakma Suskun Durduguma(( eLveda , demeye bile kiyamiyoruM Gideceksen Gerekçe bulmadan git! Adam gibi sevmedinBari adam gibi Hayatimdan çek GIT!! ^^^^^RaPoRsUz DeLi^^^^^ ::: Kötüler sevilmezz Ve bende sevilmedim ::: ::: Isim* göre olamadığım için midir ? ::: ::: Yalakalığı benimseyenler sevilsin ::: ::: Ben buyum kimseye ihtiyacım da YoK ! ::: qöZ ßoYamaYa ÇaLı$Ma,,,, ßén!M DüNYam zaTi RenGaRenk!!! NE ÇOK SEVDIN SENI BIR BILSEN SAYENDE İÇİYORUM EFES PİLSEN İnsanların Hayatlarına Hürmet Duymaktansa Iftira Atmayı Seçim Edenler !!! Ruhlarındaki Ezikliği Hazmedemeyenlerdir ! Ke$ke cocuk kaLsaydım da,dizimdeki yaRayı en ßüyük aCı sansayDım ! **kOyVeRdİM hAyAtıaCaBa dAhA GöReMeDiĞiM kAç YüZüNkAÇ rEnGiN vAR bE Yaşam
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.