Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Msn Sözleri

Msn Sözleri
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Msn Sözleri tokatla ilgili sözler efes sözleri efes lafları tokatla ilgili nickler ile sözler Yeni Yepyeni Süper Msn Sözlerimsnsozleri5c582e5f3ab75alt :D Big Grin :D sizler için arakladım Belkide arasında duymadıklarınız bile vardırmsnsozleri5c582e5f6b758pngalt :D:D :D:D :D:D SEVME SEVİL KANDIRMA ALDAT ÖPMEYE KALKARSA TOKATI PATLAT SEN Bİ GURURSUZU SEVMEDİN KI; ARKANDAN GELSİN ŞAYET SANA SEVMEYİ ÖGRETEMEM FAKAT SENDE BANA UNUTMAYI ÖGRETEMEZSİN aşk yoq ßu hayatta sen taqıl qendi havanda Ne değin kacsamda ask beni tekrar buluyor üstünlük caddelerınde kurulan dostluklar cile yokusunda SON BULUR RİZELİ BET UŞAK nikini bile bakmak istemiyorum oturum açmasan iyi edersin maillerim sana agırmı geldi kalbinimi kırdım afedersin VodafoNe qißi hatıra ya$amak varkeN TurkCeLL qißi seNi heRyeRde Cekemem! aşkımı gök yüzüne yazsaydım gök yüzü yarılıdır giden gider gittiği gün biter ben gideni yok dışarı giden beni kaybeder qiden qitmi$tir qittiqi qün bitmi$tir bhen qideni diil ana qiden bheni kaybetmi$tir gerçekleri açıklamak cesurluktur lakin yalanları anlatmak deliliktir Beni sevmiyorsun diye sanma ki kalbim yetimdirÖlürümde yalvarmam aşkım asaletimdir bu saat cilt sonra uğraşmam dünümle ve dünüm dekilerle ben yarına bakarım yanımdakilerle Seni fazla sevmiştim bundan eminim fakat sen beni sevdin mi işte bundan belli diğiliimm Kalbinde Bir Mezar Aç Ölmeye Geliyorum RABBİM CANIMI ANINDA ALMA HAYATLA CEBELLEŞİYİM MÜMKÜNSE AZRAIL'İMİ DIŞI GÖNDER BIRAKTA ÖLÜMLE ŞEVİŞEYİMM seNi seVdimDe nE olDu eFes teKel ZENGIN olDu!! 3 kuruşluk adama 5kuruşluk muameleyaparsan kalan 2kuruşlada SENİ HARCAR aşk bi beste buluşalım senle kümestemsnsozleri5c582e5f6b758pngalt :D:D :D:D :D:D Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere MİLLETİN ETİKET KOYDUGU YERE BEN FİYAt KOYARIM! EGER SEN BANA GÖZLERİNLE DEGİLDE KALBİNLE BAKMIŞ OLSAYDIN SENİ NE KADAR SEWDİGİMİ ANLARDIN Madem yaşamak hoş ben niçin aglıyorum seni hoşlanmak kabahat ise cezamı çekiyorum YILLAR ÖNCE BANA BİR GÜL VERMİŞTİN VE BU GÜL SOLUNCA GELECEĞİM DEMİŞTİN,TÜH ALLAH SENİ KAHRETMESİN GÜL PLASTİK ÇIKTI!  

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt