Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MSN Uzaktan Yardım

MSN Uzaktan Yardım
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
MSN Uzaktan Yardım

Bir coğumuz Msn yi sadece konuşma chat icin kullanırken uzaktan yardım dediğimiz cok guzel bir ozelliği daha var bu olayda arkadaşımızın bilgisayrına 1 e 1 bicimde (ses dışında) bağlanabilyior eğer bir sorunu varsa bu şekilde ona yardımcı olmaya calşıyoruz Oncelikle

Bilgisayarım Sağ tuş Ozelliklerden Uzak sekmesine geliyoruz ve her 2 alanında işaretleyerek Tamam'a basıyoruz (bunu her 2 kullanıcı da yapmalı)

imagesmsnuzaktanyardim5b04da5fa049e

daha sonra MSN uzerinden

Eylemler Uzaktan Yardım İste'ye tıklıyoruz ve karşımızdaki arkadaşımıza isteğimiz gidiyor

imagesmsnuzaktanyardim5b04da60ac391

Karşıdaki Kabul Ediyor!
Unutulmaması gereken nokta yardım isteğini kim gonderirse karşıdaki kişi onun bilgisayarına bağlanacaktır! karışıklık cıkmasınimagesmsnuzaktanyardim5b04da61c1e82png
Bağlanmaya calıştıktan sonrası daha basit kişiye
Denetimi Al seceneğini işaretledi mi diğer kullanıcının gozleri onunde istediğini yapabilir!