Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar msn üzerinden bır kızla tanıştım birincil başta muhabbet iyiydi daha sonra bozulducok tatlı kız fazla hosuma gıttıne yapmamı tavsıye edersiniz(tatlıkız)
arkadaşlar msn de biriyle tanıştım! çok hoş sohbetimiz var! yüzyüze görüşmek istiyorum ama bu birincil görüşmenin fazla önemli olduğunu biliyorum! yani ne yapıp edip bu ilk görüşmede kızın benden hoşlanmasını sağlamalıyım! kızın ailesini tanıyorum lakin kızla msn de tanıştık! ne yapsamda kızı...
şimdi arkadaşlar ben bi kızla tanıştım ama tanıştığım kızda şansıma dün bölünmüş işte böle ilerlettik sıradan tanıştık felan ama bambaşka şehirdeyiz sonra basmakalıp mesajlaştık kıza çıkma teklfi ettim kız dedi dün ayrıldım düşünüyim dedi sonrdan msn felan o defalarca birincil adımı attı nbr...
arkadaşlar nerden başlıcamı bilmiorum lakin şöle özetliyim
Benim arkadaş kolejli bu kızla onun doğruca tanıştım msn den tanıştık anlıcanız kız varlıklı daha sonra webcam açtık birbirimize daha sonra ben ona bugunden için buluşalımmı dedim oda bi işim çıkmassa buluşabiliriz dedi işte bugun...
Fazla sevdim ben belkide benimkisi kara sevda dediklerindendir bilmiyorum nette tanıştım aşkımla birincil görüşte aşık oldum birdenbire bağlandım konuşmalar birbirini izledi sabahlara dek mesajlastıgımız gunlerde cok mutluydum ama bır gun hanı sen ıcınden bıle gecırmezsın ama Allah ol dedikten...
şimdi olay şu ben mektep birincil açıldığı zamanlar bağlı sınıftaki kızı gördüm haliyle etkilendim ondan daha sonra tanıştım hemencecik işte face,msn ekledim hem okulda hemde net üzerinden kesintisiz konuşur olduk her tenefüs yanıma kazanç oldu benimde onun yanında gittiğim oluyodu işte ve geçen...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.