Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

msn üzerinden tanıştık ne yapabılırım

msn üzerinden tanıştık ne yapabılırım
0
175

Similar threads

arkadaşlar msn de biriyle tanıştım! çok hoş sohbetimiz var! yüzyüze görüşmek istiyorum ama bu birincil görüşmenin fazla önemli olduğunu biliyorum! yani ne yapıp edip bu ilk görüşmede kızın benden hoşlanmasını sağlamalıyım! kızın ailesini tanıyorum lakin kızla msn de tanıştık! ne yapsamda kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
şimdi arkadaşlar ben bi kızla tanıştım ama tanıştığım kızda şansıma dün bölünmüş işte böle ilerlettik sıradan tanıştık felan ama bambaşka şehirdeyiz sonra basmakalıp mesajlaştık kıza çıkma teklfi ettim kız dedi dün ayrıldım düşünüyim dedi sonrdan msn felan o defalarca birincil adımı attı nbr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
arkadaşlar nerden başlıcamı bilmiorum lakin şöle özetliyim Benim arkadaş kolejli bu kızla onun doğruca tanıştım msn den tanıştık anlıcanız kız varlıklı daha sonra webcam açtık birbirimize daha sonra ben ona bugunden için buluşalımmı dedim oda bi işim çıkmassa buluşabiliriz dedi işte bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Fazla sevdim ben belkide benimkisi kara sevda dediklerindendir bilmiyorum nette tanıştım aşkımla birincil görüşte aşık oldum birdenbire bağlandım konuşmalar birbirini izledi sabahlara dek mesajlastıgımız gunlerde cok mutluydum ama bır gun hanı sen ıcınden bıle gecırmezsın ama Allah ol dedikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
şimdi olay şu ben mektep birincil açıldığı zamanlar bağlı sınıftaki kızı gördüm haliyle etkilendim ondan daha sonra tanıştım hemencecik işte face,msn ekledim hem okulda hemde net üzerinden kesintisiz konuşur olduk her tenefüs yanıma kazanç oldu benimde onun yanında gittiğim oluyodu işte ve geçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,917Kullanıcılar
ErkanzglSon üye
Üst Alt