Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

msn ye mektup...

msn ye mektup...
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
msn ye mektup internet manyağı diye bu gibilere deniyo heraldemsnyemektup5c564459435bbalt ))) Canım msn im ; Sen hayatıma giren en güzel şeylerdensinSeninle ilk buluşmamızı hatırlıyor musun Allah'ım dün gibi aklımda IcQ nun pabucunu dama attığın güne ne demeli tümü birbirinden güzeldi yemin ederimSeninle çoğu kız tavladık çoğu adamla ağız dalaşı ettik seninle 'ihtiyaçlarımı' giderdimBitanesin sana böylece yüklenmeme karşın banamsın demedin gece gündüz beni sevdiklerime ulaştırdın ve sırlarımızı kimseye açmadınBütün virüs saldırılarına kahramanca göğüs gerdinVe zamanla kendini yeniledin hala birincil gün ancak dek taze ve canlısın değerini acilen daha iyi anlıyorumSen olmasan ben napardım senden bambaşka kalmaya dayanamaz bu canım cep telefonumla aranızdaki rekabet bitti çünkü onada girmeyi başardınSen inanılmazsın kuzumSeni hayranlıkla izliyorum ve seni bana bahseden BİLL GATES lavuğuna teşekkür ediorumSeni kimse benden çok sevemezSen bu satırları okurken ben sana Google TALK la ihanet ediyo olacağım AFFET  

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt