iltasyazilim
FD Üye
msn kalkmıyor,
msn silme programı
msn silemiyorum
Msn yi Kaldıramıyorum
Ara Sıra yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz Bu durumda Yoklama Masası Program EkleKaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz Bunun için tweakui muavin programı kullanabilirsiniz Yahut BaşlatÇalıştırRegedit i çalıştır
1 HKEYLOCALMACHINE 'i yan + yı tıklayın açılan listeden
2 Software 'i açın, aynı şekilde takip et
3 Microsoft 'u açın
4 Windows 'u açın
5 CurrentVersion 'u açın
6 Uninstall' ı açın
(Bilgisayarım HKEYLOCALMACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall)
Burada ProgramEkle kaldır daki listeyi göreceksin listeden kaldıramadıklarını DEL tuşuna basarak sillin
özel baskı *
msn silme programı
msn silemiyorum
Msn yi Kaldıramıyorum
Ara Sıra yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz Bu durumda Yoklama Masası Program EkleKaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz Bunun için tweakui muavin programı kullanabilirsiniz Yahut BaşlatÇalıştırRegedit i çalıştır
1 HKEYLOCALMACHINE 'i yan + yı tıklayın açılan listeden
2 Software 'i açın, aynı şekilde takip et
3 Microsoft 'u açın
4 Windows 'u açın
5 CurrentVersion 'u açın
6 Uninstall' ı açın
(Bilgisayarım HKEYLOCALMACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Uninstall)
Burada ProgramEkle kaldır daki listeyi göreceksin listeden kaldıramadıklarını DEL tuşuna basarak sillin
özel baskı *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.