Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

MSNde kiz isteme...

MSNde kiz isteme...
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
MSNde kiz isteme Talipp: Slm KızEvy: Slm Güzel geldiniz Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım KızEvy: Evet Kızım söyledi Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye ağırlama etsek KızEvy: Natürel ancak Bizim bayan online zaten Kız da internet cafe de Talipp: Ok Kaynana34 konuşmaya katıldı Oğlananası konuşmaya katıldı Talipp: Hanımlar da geldi Ben bizim oğlanı da gösteri ediyorum ÇılgınDamat konuşmaya katıldı BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı Oğlananası: Slm KızEvy: Güzel geldiniz bayan efendi Kaynana34: Slm Oğlananası: Hoş bulduk efendim ÇılgınDamat gönderiyor: CICEKGIF Aktarımı açılmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Daha Aşağı+C) Öbür kaydet(Alt+F) Reddet (Daha Aşağı+D) ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATAGIF Aktarımı açtırmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Daha Alçak+C) Bambaşka kaydet(Daha Alçak+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkür Ederim Talipp: Sıkıntı ne aramak? Çam sakızı çoban armağanı Kaynana34: Nasılsınız? Iyi misiniz? Ben Hacer Burcu'nun annesiyim Talipp: Iyilik elhamdülillah Sizleri sormalı KızEvy: Iyiyiz fazla şükür Kaynana34: Sizler Mersin'denmişsiniz yok mi? Talipp: Evet efendim Sizler de Istanbul'dan Kaynana34: Evet efendim Biz iki yıl önce gelmiştik Mersin'e Fazla hoş bir yer Oğlananası: Güzeldir Bekleriz bize de KızEvy: Inşallah Bu yaz güneyi düşünüyorduk zaten Oğlananası: Yaza kalmasın diyoruz Beey ! Hadisene Talipp: Efendim Hanım haklı Sebebi ziyaretimiz umulan KızEvy: Evet efendim Malumumuzdur Başımızın üstündedir Güzel geldiniz Talipp: Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar Bize de vazifemizi gerçekleştirmek düşüyor Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Oğlumuz ÇılgınDamat'a kızımız BirEvinBirKızı'nı istiyoruz KızEvy: Evet beyefendi Sizin de belirttiğiniz gibi evlatlarımız anlaşmışlar Eh o süre bizlere de hayırlısını arzu etmek düşer Oğlananası: Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz Kaynana34: Bekleriz efendim Biz nişan için gerekli hazırlıkları yaparız Istanbul'da kalacak yeriniz yahut biz ağırlayabiliriz Oğlananası: Yok Zahmet vermeyelim Fazla kalamayız zaten Dayımın oğlu var Bostancı'da oturuyorlar Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Aşk olsun Akraba olacağız sonuçta Ayrıca Bostancı çok uzaktan Biz Avcılar'dayız Yollarda perişan olursunuz Yerimiz müsait Oğlananası: Inşallah diyelim o süre Kaynana34: Inşallah efendim Kızım! Hadisene BirEvinBirKızı: Tamamlanmış anneee! BirEvinBirKızı gönderiyor: KAHVEGIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Daha Aşağı+C) Ayrı kaydet(Daha Aşağı+F) Reddet (Daha Aşağı+D) ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGUGIF Aktarımı başlamak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet(Daha Alçak+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim bundan böyle Tanıştığımıza memnun oldum KızEvy: Biz de hoşnut olduk efendim Şeref verdiniz Talipp: O asalet bize ait Hoşça kalın efendim KızEvy: OK Byeee! Talipp: Bye! Oğlananası: Bye Talipp konuşmadan ayrıldı Oğlananası konuşmadan ayrıldı Kaynana34: Bye BirEvinBirKızı: Bye Kaynana34 konuşmadan ayrıldı KızEvy konuşmadan ayrıldı ÇılgınDamat: Bye Şişşt Burcu kız? Gitme bir yere yawmsndekizisteme5c561c8dd92faalt BirEvinBirKızı: Tümü gitti mi? ÇılgınDamat: Gittiler gittilerNasılsın aşkım? Çok heyecanlandın mı? BirEvinBirKızı: Ay! Ölüyorum zannettim :( ÇılgınDamat: Bak fazla korkuyordun Oldu işte aşkım Oldumsndekizisteme5c561c8dd92faalt  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt