Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mta san andreas bağlantı kesildi cd47 Hatası

mta san andreas bağlantı kesildi cd47 Hatası
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya arkadaşlar bunu nasıl kaldırabilirim nolur yardım edin geçen gün mta indirdim herşey çok güzel gidiyodu sonra trainer indirdim oyun bağlantıyı kesti ve 24 saat ceza verdi nasıl kaldırabilirim bana trainer tarafından yasaklandınız diyor

Similar threads

Merhaba Herkese, Arkadaşlar MTA San Andreas 104 kullanıyorumda hile lazım tek bildiğim GİVE 381 Hile bilen varmı yardım etsin ÇOK ACİL HİLE LAZIM Birde en önemli olarak Herhangi bir SERVERe girdiğimizde kuzeybatıda bir yerde doğuyoruz ya adamlar orda roket atıyo tarıyo veya helikopterle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
arkadaşlar internette gta san andreas modlarını araştırıyordum spiderman modu gördüm hemen indirdim internette ne dediyse yaptım dosyaları replaceledim felan herşeyi yaptım sonra gtayı açtım kayıtlı oyuna tıkladım girmedi belki kayıtlı olduğu içindir dedim yeni oyun yaptım yine oyundan attı bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaşlar geçenlerde gta san andreas oyunuma araba yaması yaptım ama oyun bozuldu evler arba dükkan yol bazen ortadan kayboluyo lütfen yardım edin nolur
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
2 yıl önce felan gta sa oynarken bir anda oyun yanıt vermiyor hatası geldi Birçok yöntemi denedim Hatta bilgisayara format bile attım Oyunu yeniden başka sitelerden indirdim gene olmadı Başka bir bilgisayara geçtim ve gta sa yı başka bir siteden indirdim gene Ama genede yanıt vermiyor hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt