Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muammer Çelik, kulübün kendisine olan borcunu ödemeden istifa etmeyeceğini bildirdi.

Muammer Çelik, kulübün kendisine olan borcunu ödemeden istifa etmeyeceğini bildirdi.
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Muammer Çelik, kulübün kendisine olan borcunu ödemeden istifa etmeyeceğini bildirdi Çelik, düzenlediği basın toplantısında, kendisi hakkında lokal gazetelerde 300 bin Avro'luk bir transferi, 600 bin Avro göstermiş gibi gerçek olmayan haberlerin çıkması üzerine izah etmek zorunda kaldığını söyledi Gazetede meydana çıkan haberin tamamen kötüleme dolu olduğunu savunan Çelik, şöyle konuştu: ''Oysa benim Kocaelispor'un, resmi kayıtlarında 612 bin YTL alacağım gözüküyor böylece böyle bir işin içinde gösterilmem çok çirkin Ben bunları, istifa etmem için bir zorlama unsuru olarak kullanıldığını düşünüyorum 612 bin YTL alacağımı almadan istifa etmiyorum Bu takım için üstünlük uğruna her şeyimi feda ettim Eğer, bundan bir fayda sağladığım ispatlansın, İzmit'in ortasında kendimi asarım Hiçbir yöneticinin benim alacağım değin dek alacağının olduğuna inanmıyorum Kimse söylenti üretmesin El ele verelim, Kocaelispor'u daha iyi yerlere taşıyalım'' AHMET DURSUN'UN KADRO DIŞI BIRAKILMASI Muammer Çelik, futbolcu Ahmet Dursun'un, Avusturya kampında Beşiktaş ile yapılan hazırlık karşılaşması sonrasında teknik direktör Engin İpekoğlu ile soyunma odasında yaptığı ağız dalaşı sonunda kadro dışı bırakıldığını söyledi Engin İpekoğlu'nun, Ahmet Dursun'u soyunma odasında konuşmaması için uyardığını açıklayan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Teknik direktör, Ahmet Dursun'u konuşmaması için uyarmış Ahmet Dursun (Ben konuşurum) diye karşılık vermiş Bunun üzerine futbolcular ve yöneticiler araya girerek tartışmanın büyümesini önlemiş Bu olaydan daha vahimi, geçtiğimiz sezon Antalyaspor karşılaşmasından daha sonra o günkü hocamız Kayhan Çubuklu ile kaptan Serdar Topraktepe aralarında eğilim etti Biz, idareci olarak konuyu olayın mahallinde çözerek, bugün yaşanan pozisyona düşürmedik'' ''EN BÜYÜK HATAYI YÖNETİME GİRMEKLE YAPTIM'' Kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın, kendisi hakkında gerçeği yansıtmayan konuşmalar yaptığını ileri süren Çelik, şunları kaydetti: ''Başkanla bire bir yaptığımız görüşmeler sürekli basında ayrı şekilde dile getirildi Ben de bunun üzerine aramızda geçen konuşmaları açıklayarak gerçekleri kamuoyu ile paylaştım Öteki yandan, ben en büyük hatayı haziran ayındaki kongrede yönetime girmekle yaptım Fakat paranın esiri oldum Çünkü, benim kulüpte alacağım vardı Derhal ise hala istifa etmemekle de en büyük hatayı yapıyorum'' haber7  

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt